Никой не е имал проблем с мъжа ми. Това заяви

...
Никой не е имал проблем с мъжа ми. Това заяви
Коментари Харесай

Проговори съпругата на стрелеца от метрото

Никой не е имал проблем с мъжа ми. Това съобщи пред бТВ Мая Петрова - брачната половинка на 62-годишния някогашен боен Максим Петров, който простреля с 4 патрона 55-годишната Соня Павлова в мотриса по линия 1 на столичното метро, а по-късно се самоуби.

Петрова сбито добави, че няма пояснение за случилото се. По думите ѝ, с мъжа ѝ в никакъв случай не са имали проблеми. Мая Петрова добави, че брачният партньор ѝ имал оръжие от дълго време.

На въпрос дали той е бил нападателен или нервозен, дамата отговори " Нормално ". Съседите обаче дефинират стрелеца като раздразнителен и необикновен човек.

" Агресивен човек е. Странен вид е. С всеки буйства, с всеки има напрежение, кавги и разправии ", споделя един от комшиите на Максим Петров - Емил Глухов.

Максим е стрелял седем пъти в метрото с персоналния си револвер " Макаров ". Засега не е ясно дали го е направил от ревнивост, че Соня отпътува, или от яд, че го е отхвърлила.

55-годишната жена, която в този момент се бори за живота си в реанимацията на УМБАЛ " Света Анна ", работела от 8 години в Австрия, грижела се за възрастни хора и точно там се срещнала с някогашния боен. Максим Петров също работил в Австрия, само че от началото на май почнал работа в столична охранителна компания.

По думите на брачна половинка на Соня - Богомил Павлов, тя и Максим Петров са пътували дружно от Виена до София с рейс няколко пъти. За терзанията си дамата обаче споделила не с него, а с щерка им.

" С нищо пред мен не е посочила, че има проблем. Може би е решила, че сама ще го реши. Но е споделила с щерка ни, че някакъв доста я харесвал, че доста я такова, че тя го отблъсквала, той бил нагъл. Ма, кажи ми, бе, душичко. Кажи ми. Аз ще намеря метод да провеждам хората и да го сгънем на четири, примерно ти споделям. Проблемът е бил с този мъж, който през вчерашния ден я простреля в метрото ", добави Павлов.

Обяснява си стрелбата с яростта на настойчив, само че отритнат почитател.

" Мъжът може да го направи. Мъжът е болен, когато се усеща отблъснат ", споделя Богомил Павлов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР