Никой не бива да подценява заплахата на изток от нас.

...
Никой не бива да подценява заплахата на изток от нас.
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев: Не бива да подценяваме заплахата от Русия на Путин

Никой не трябва да подценява опасността на изток от нас. Сами виждате, че страните към Русия са извънредно дестабилизирани и сложени под нейно послушание. Русия знае по какъв начин да се отбрани, защото тя има мощни и ефикасни оръжия, само че никой не е тръгнал да я нападна.
Пак споделям, че тя сложи под нейно послушание десетки страни. Една Украйна, да вземем за пример, е наказана на беднотия и неустойчивост, единствено тъй като е комшия на президента Путин. Това съобщи по Нова телевизия някогашният президент Росен Плевнелиев

В разполагането на нуклеарни оръжия на Балканите не виждам никакъв смисъл. Това, което ни сплотява на Балканите, е желанието ни за мир, а едни ракети не биха съдействали за такова решение. Това съобщи Плевнелиев във връзка концепцията на Соломон Паси на Балканския полуостров да бъдат ситуирани нуклеарни оръжия.

България би трябвало да усили до 2% разноските си за защита, тъй като българската войска дълго време беше оставена без въоръжение, тъй че това е положително решение, което ще помогне и за самочувствието на българския народ. Иначе нямам доверие, че в Европейски Съюз ще създадем обща войска. Не мисля, че това би било добра и работеща концепция, означи някогашният държавен глава.

Относно свадите с жилищата Плевнелиев съобщи, че това е тематика, която касае безусловно всички: Когато сте в политиката и до момента в който сте деен политик, е добре да се въздържате от дейности, които биха сложили под въпрос морала, уточни той.

Евроизборите са извънредно значими, защото това не са избори ГЕРБ против Българска социалистическа партия, а националпопулисти против демократи, приключи Плевнелиев.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР