Никой не беше очаквал такава злобна реакция от Микаела -

...
Никой не беше очаквал такава злобна реакция от Микаела -
Коментари Харесай

Кротката Микаела шокира след отпадането от "Ергенът": Тази битка не е моя, нека Евгени да се радва на фалша и театъра! (ВИЖ ТУК)

Никой не беше очаквал такава злобна реакция от Микаела - нежното цвете на " Ергенът ", което обаче нощес Евгени Генчев изпрати вкъщи. Мика мощно вярваше, че сред нея и пианиста има нещо мощно и беше уверена, че ще остане най-малко до огромния край.

Е, това не се случи, а Генчев избра първо Валерия Георгиева, а след това и Елена пред нея. И внезапно от миловидното личице на Мика стартира да струи ненавист и завист като тя написа в мрежата, че е разочарована от Генчев, на който пожела да си остане с фалша, театъра и сухото двуличие, явно визираща Валерия.

" Това не е моята борба и не е моето място. Някои избраха подправеното пред същинското, вятърните мелници и фанатични борци за фанатични дела, пред топлината и възприятията. Благодаря! Нека си ги задържат. Още от втората вечер в това имение знаех, че ще би трябвало да се боря с хора, в чиито вени не тече кръв и нямат даже малко живец. Като студени скулптури, които обаче демонстрираха спектакъл, въпреки и без майсторство и си реализираха задачата ", съска Мика в мрежата.

Това сподели, че тя действително не е научена да губи с достолепие, както разясниха консуматори. Те я посъветваха да не продължава да евтинее с обиди и нападки към тази, която е била предпочетена пред нея и че никой не може да принуди някого да я обича.

" Показа си и ти същинската зурла, а единствено се правеше на миличка ", погнаха я в нета.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР