Николина Чакърдъкова всяка година ни забавлява от малкия екран с

...
Николина Чакърдъкова всяка година ни забавлява от малкия екран с
Коментари Харесай

Честито От Сърце! Една От Най-Обичаните Български Фолк Певици Става Млада Баба! Голямо Щастие В Живота На

Николина Чакърдъкова всяка година ни забавлява от дребния екран с новогодишните си концерти и участията онлайн. Певицата постоянно цялостни залите на НДК със свои фенове от цяла България, а и от чужбина. На 10 февруари националната певица още веднъж ще зарадва почитателите си с концерт в Зала 1 на НДК. Николина постоянно е доста щастлива,че залата се цялостни и даже е малко тясна, да събере всичките й фенове.

Певицата мисли тази година да не провежда концерт, само че схваща, че извънредно доста липсва на всички и в този момент ще има два концерта в София. Преди това на нея и екипът й им предстоят още доста участия – в Солун, Варна. Този път концертът на Чакърдъкова ще е в събота, тъй като нейни почитатели от провинцията постоянно се оплакват, че прави представленията си през седмицата, когато са на работа. „ Дори ще имат време за по една ракия да пият след концерта ”, майтапи се националната певица.

„ Един ден, елементарен, да го превърнем в празник за душата ”, обича да споделя Чакърдъкова за своите концерти.

Изпълнителката сподели и описа за втория си дом – двуетажен първокласен рейс. В него има всичко належащо, с цел да могат да си починат след тежките концерти с екипа й. Много постоянно те прекарват настъпването на Нова година там, след мръзненето на някой площад. Дори Николина показа, че избира рейса пред най-модерната кола. Там тя се усеща по-сигурно и удобно.

Миналата година дъщерята и синът на националната певица са я зарадвали доста. Тя показа, че чака и първото си внуче тази година, както и че новината за това я е направила същински щастлива. Шегува се обаче, че е баба единствено за нейните внучета, а другояче е още млада.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР