Николета Маданска, която наскоро се върна на работа в bTV,

...
Николета Маданска, която наскоро се върна на работа в bTV,
Коментари Харесай

Николета Маданска повехна след раздялата с Венелин Петков

Николета Маданска, която неотдавна се върна на работа в bTV, е все по този начин красива и чаровна, само че като че ли наподобява изтощена и умърлушена. Предвид обстоятелството, че след раздялата си с Венелин Петков, е поела всички грижи по двете им отрочета Йоан и Михаил и няма никакво време за себе си, е изцяло обикновено да наподобява по този метод.

 

Преди броени дни, тя попаднала във фокуса на папараците и въпреки да била облечена елегантно, облеклото й не било изключително топло. Николета била заложила на пола до под коленете, под която се вихрели ветровете, в комбиниране с късо бежово палтенце. Звездата се била спряла на улицата и водела телефонен диалог, а в същото време тялото й потрепвало от мраз. За да се сгрее, скръстила ръце, само че това не й помогнало изключително.

 

Хора от близкото й обграждане издават, че раздялата й с Венелин била много травматична за спортната журналистка, която е много сензитивна. Двамата някогашни съпрузи водят жестока война а родителските права на хлапетата. Петков упорства да вземе да отглежда синовете си и в това време непрекъснато залива институциите със сигнали за това какъв брой неприятна майка е довчерашната му половинка.

 

Приятели на журналистката разкриват, че тя е извънредно разочарована от връзките си с Венелин Петков. Към днешна дата се е съсредоточила главно към развъждането на хлапетата си и работата си, което значи, че няма време за персонален живот. Най-голямата й опора сега, е майка й.

Инфо: Уикенд

Тагове: Николета Маданска спортен журналист Венелин Петков раздяла родителски права btv
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР