Николета Лозанова, споделила наскоро в личния си Инстаграм акаунт провокативна

...
Николета Лозанова, споделила наскоро в личния си Инстаграм акаунт провокативна
Коментари Харесай

Инстаграм цензурира Николета Лозанова

Николета Лозанова, споделила неотдавна в персоналния си Инстаграм акаунт провокативна фотография, която след това бе отстранена тъй като е в прорез с " напътствията на приложението ", съгласно които всеки има право да изрази себе си по оправдателен по отношение на останалите консуматори метод, както в действителност се показва в известието, получено от носителката на купата " Мис Плеймейт " за 2006 година. Като 24-часова история тя показа екранна фотография на сигнала, че обявата ѝ е била отстранена.

През уикенда половинката на вратаря на ФК " Левски ", който е част и от националния ни футболен отбор - Николай Михайлов, реши да покаже на своите 820 000 почитатели по какъв начин си почива по време на професионална фотосесия, в която е взела присъединяване, преди още веднъж да стартира да театралничи пред фотографския обектив.



На фотографията, която показа, тя стои седнала на меко кресло, облечена само с разтворена бяла риза, без каквото и да било долнище, а ръката си държи сред краката си, сложена върху слабините ѝ. И до момента в който дългата ѝ коса е сплетена на плитка, то връзките на златистите ѝ сандали на висок ток лежат развързани на пода.

Въпреки че изображението бе свалено, за наслада на своите почитатели, някогашната водеща на предаването " Папараци " откри метод да го качи още веднъж, този път без да пристъпи разпоредбите. Към момента нейният пост се радва на над 23 хиляди лайкове и стотици мнения, множеството от които са изпълнени с похвали от господата, чието въображение брюнетката съумя да разпали за прощален път. Въпреки преобладаващия екстаз обаче, Ни Ло се изправи и пред съществено неодобрение, най-много от страна на представителките на нежния пол. Макар да признаха, че фрагмента е добър, някои от тях акцентираха, че мястото му не е в обществените мрежи, а на страниците на някое еротично списание.

" Явно фотографът се е изчерпал откъм хрумвания и е заложил на пошлото ", пишат те.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР