Николета Лозанова скочи на всички, които нарушават карантината и се

...
Николета Лозанова скочи на всички, които нарушават карантината и се
Коментари Харесай

Николета скочи на всички безотговорни - slava.bg

Николета Лозанова скочи на всички, които нарушават карантината и се разхождат безконтролно. Миската порица минувачите по парковете, които излязоха в слънчевата събота.

Десетки фрагменти на излезли на разходка по основни булеварди обиколиха обществените мрежи и ядосаха всички виновни жители, които съблюдават ограниченията на щаба и не излизат от домовете си. Една от тях е Ни Ло, която прецизно се придържа към рестриктивните мерки си и седи вкъщи, дружно с обичания си Ники Михайлов.

Докато е затворена сред четири стени, Николета показа фотография, която набра известност в мрежата. „ Това е незаконно! Нима си мислите, че сте недосегаеми? Засрамете се, тъй като скоро ще е късно...”

Моделката прикани почитателите си да останат вкъщи, позирайки на кухненски плот по тениска и чорапи, написа "България през днешния ден "..

Двамата с Ники Михайлов споделиха фотоси от вкъщи си на столичния бул. „ Черни връх”, където се любуват на компанията си и даже пускат общи предизвикателни фотоси. Двойката живее от дълги години в първокласен апартамент дружно с дъщерята на Николета — Никол.

Лозанова и Михайлов приканиха хората да пазарят онлайн, защото това понижава излизанията на открито. Докато е под карантина, моделката гледа телевизия, любува се на филми и си играе с Никол, като й оказва помощ и в онлайн образованието.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР