Николета Лозанова се оказа спасението за Филип Плейн за България.

...
Николета Лозанова се оказа спасението за Филип Плейн за България.
Коментари Харесай

Николета спасява Филип Плейн

Николета Лозанова се оказа спасението за Филип Плейн за България. Именитият немски дизайнер, чийто облекла костват баслосовни суми е съвсем на прага да затвори първокласния си магазин на столичната улица "Съборна ". Затова на помощ му се притече родната плеймейтка, която може да е измежду най-хулените персони у нас, само че по тази причина пък е измежду имената, които популяризират сполучливо от хапчета за намаляване до наливна парфюмерия и какво ли още не.



За задачата стилния гуру, който постоянно кани Ни Ло на ревютата си в Монако я сюрприйзира с няколко продукта от последната му сбирка. Един то тях - чанта за 2250 евро, брюнетката сподели с кеф в Инстаграм профила си и благодари за жеста. Гъзарията й е изпратена със специфична картичка с пожелания и благодарности, които половинката на Ники Михайлов побърза да покаже в обществената мрежа, видя HotNews.

Феновете на плеймейтката станаха съпричастни и с различен безценен подарък в дрешника й, а точно палто от същата марка, което е пет пъти по-скъпо от аксесоара. Наметалото в черно притегли вниманието с надпис на британски в розово, чието обръщение в превод е „ По-скоро бих тръгнала гола, в сравнение с да нося кожа! “.

Редовното обгрижване на Плейн към българката е освен, тъй като се познават. Целта на дизайнера било да ускори интереса към бутика му, който около пандемията е свалил фрапантно оборотите, разясняват в сектора.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР