Николета Лозанова определено се превърна в една от най-влиятелните българки

...
Николета Лозанова определено се превърна в една от най-влиятелните българки
Коментари Харесай

Николета Лозанова стана вегетарианка? Палавата плеймейтка пак провокира въпроси

Николета Лозанова несъмнено се трансформира в една от най-влиятелните българки в обществената мрежа. Снимките ѝ стават все по-арт, а рекламните акции, в които взе участие, са деликатно подбрани и презентирани.

Миналата година НиЛо стана и авторка, издавайки първата си автобиография, която получи разбиваща рецензия, само че не от експерти в сферата. Лозанова получи същинската оценка на читателите, доста от които споделиха искрено в нета, че в никакъв случай не биха си помислили да купят пари за сходна книга.

Виж още: Сочни и още по-плътни: Симона Загорова сподели по-големи джуки 

Николета обаче не се впечатли на тези мнения, тъй като тя е над нещата. Не е дамско да се нервира, а и може да ѝ излезе някоя бръчица.

Сега инфлуенсърката показа на стори в Instagram, че в диетата ѝ наложително участват зеленолистни зеленчуци. Това предизвика някои консуматори да споделят мнението си, че очевидно НиЛо била станала вегетарианка. Е, ние подлагаме на подозрение тези думи, тъй като в красивата паница има и хубава порция моцарела, а тя несъмнено не е част от диетата на хората, които заобикалят хранителни артикули с скотски генезис. 

Виж още: Топ уроци за топ мрънкачи от Мирела! Инфлуенсърката с богат опит по темата 

Иначе годината започва уместно за Николета Лозанова и Ники Михайлов, които отидоха на Бали. Брюнетката споделяше супер яки фрагменти от ваканцията си, а някои предизвикаха и палави мнения. " Голата душа е по-секси от голото тяло ", написа тя под фотографията горе, а почитателите ѝ полудяха при типа ѝ и я засипаха с похвали, както и някои не изключително красиви закани от полов темперамент.

Виж още: " Изхвърли ми гоблените на Христос пред блока ": Джизъса оплю Златка Райкова точно на рождения ѝ ден 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР