Николета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели.

...
Николета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели.
Коментари Харесай

Николета скочи на нарушителите на карантина

Николета Лозанова  Николета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През скочи на хората, нарушили самоизолирането и разхождащи се из столицата. Десетки фрагменти на излезли на разходка по основни булеварди обиколиха обществените мрежи и ядосаха всички виновни хора, които съблюдават ограниченията на щаба и не излизат от домовете си. Една от тях е НиЛо, която се придържа прецизно към рекомендациите и заповедите и седи вкъщи дружно с обичания си Ники Михайлов.

Докато е затворена сред четири стени, Николета пусна фотография, набрала известност с хора из града и написа разочарована: "Това е незаконно! Нима си мислите, че сте недосегаеми? Засрамете се, тъй като скоро ще е късно ".

Моделката приканва почитателите си да останат вкъщи, като се снима с домашни облекла, позирайки единствено по тениска и чорапи върху кухненския плот.

View this post on Instagram
Домашният арест в никакъв случай не е бил толкоз прелестен - в компанията на обичаните ни хора и комфортен - в екипите на @ballistic_sport,които ви подтикват да останете у дома, възползвайки се от -20% за всяка online поръчка! Бъдете виновни и в същото време рационални! Бъдете здрави! #stayhome

A post shared by NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) on Apr 10, 2020 at 9:26am PDT

Лозанова и Михайлов подканват хората да пазарят онлайн, защото този тип ползване може да избави нацията ни в тежкия миг и да понижим оптимално излизанията си на открито. Докато е под карантина, моделката гледа телевизия, любува се на филми, играе си с Никол и й оказва помощ в ученето, което е напълно онлайн.

Анелия от палата си: Пак ще има купони!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР