Николета Лозанова казва, че планира да прекара коледните и новогодишните

...
Николета Лозанова казва, че планира да прекара коледните и новогодишните
Коментари Харесай

Николета Лозанова пребори Ковид-19 и хукна по почивки

Николета Лозанова споделя, че възнамерява да прекара коледните и новогодишните празници на топло, само че не посочи къде. Най-вероятно е отпрашила към обичаната си дестинация Малдивите. Едрогърдата брюнетка неотдавна изкара Ковид-19 и има антитела, тъй че сега не се тормози от наново заразяване. Тя признава, че през последните седмици е била доста болна, само че за благополучие, към този момент е добре и е подготвена да пътува.

„ С Ники ще отидем някъде на топло ”, споделя Лозанова. Заради подлия вирус тя за известно време изчезна от общественото пространство, даже в обществените мрежи не беше дейна, само че в този момент още веднъж подсети за себе си. Николета твърди, че незабавно щом оздравяла, се е върнала към работата си. Тя се е посветила на бизнеса си с червила, който от дълго време обмисляла да сътвори. Плановете й намерили реализация, когато разкрила подобаващи сътрудници, искащи да я поддържат. „ Влагам душата и сърцето си в своя бранд. Перфекционист съм и майсторя всичко до последния подробност! ”, разяснява хубавицата, чиито артикули за устни вървят по 18-19 лв..

Преди да се захване с червилата, Лозанова продаваше и долни дрехи, носещо нейното име, само че се изпокара за пари с тогавашните си сътрудници и се отдръпна от бизнеса. Прави усещане, че от известно време плеймейтката се е дистанцирала от светския живот. Говори се, че го прави поради приятеля си – футболиста Ники Михайлов. Той не желаел да се шуми към персоналните му връзки и посъветвал половинката си да е по-дискретна.

Силиконовата брюнетка нееднократно е признавала, че вратарят е огромната й обич и сродна душа. „ Искам да имам и още едно дете, уповавам се да е момче, само че времето ще покаже по кое време ще се случи... ”, споделяла е Лозанова, която има 8-годишна щерка от брака си с Валери Божинов. Михайлов пък се грижи за момиченцето като за свое дете.
Николета и Ники минаха през доста тествания и разлъки, само че въпреки всичко връзката им не се разпадна. Те са дружно повече от 10 години. По време на най-дългата им разлъка Лозанова се омъжи за Божинов и роди дете от него, а Михайлов смени много дами, измежду които попадат имената на Алекс Арабаджиева и фолк певицата Алисия. След развода обаче плеймейтката още веднъж се събра с най-голямата си обич и с днешна дата двамата се радват на относително гладки връзки. Заговори се даже, че мислят за правоприемник, само че до момента хубавицата не е забременяла, макар че неведнъж е заявявала готовността си да роди от вратаря.

Силиконовата брюнетка споделя, че Ники е доста сантиментален и за рождения й ден в края на ноември я изненадал с благи жестове и скъпи дарове. Тя била толкоз разчувствана, че цяла нощ плакала от трогване и мощни страсти. Една от изненадите била почивката до Малдивите, която им следва в края на годината.

Лозанова споделя, че към този момент цени повече сантименталната стойност на подаръците, а не материалната. По думите й в миналото била запленена от суетата и подправения искра, само че се трансформирала. Съществена роля в трансформацията й изиграл тъкмо Ковид-19, който я повалил на легло за няколко седмици. Тогава Николета усетила напълно действителна опасност за живота си и разкрила, че щастието се крие в най-простите неща като положително здраве, сплотено семейство и положителни другари. „ Днес повече отвсякога оценявам здравето и живота си, оценявам това, което ориста може да ми отнеме във всеки един миг. Научих по сложния метод най-простите уроци. Правих се на мощна, когато бях най-слаба. Криех от себе си истината за самата мен. Заслепявах се от суетата си. И въпреки да се наскърбявам, когато пиша тези редове, в действителност си давам сметка, че би трябвало да съм щастлива. Защото през днешния ден станах на 33 и знам най-после коя съм и къде отивам. Благодаря на хората, които ме обичат такава, каквато съм! ”, написа Николета в обществената мрежа инстаграм.

Тя се заразила с ковид от мъжа си, само че за разлика от нея, футболистът минал леко през заболяването. Лозанова обаче близо месец гълтала разнообразни антибиотици. Имала „ цялостния пакет ” от признаци - зной, кашлица температура, сърцетуптене, загуба на подушване, непрекъсната отмалялост. В един миг даже си помислила, че е по-добре да я одобряват в болница, където да я лекуват по-адекватно. Плеймейтката обаче извадила шанс и се оправила без да стига до болничното легло, макар че дишала затруднено и нямала сили да прави най-елементарна ежедневна активност. За благополучие, след дълготрайно боледуване хубавицата се излекувала и в този момент е подготвена да се отдаде на по-приятни страсти.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР