Николета Лозанова избухна с поредната гола снимка на женския празник.

...
Николета Лозанова избухна с поредната гола снимка на женския празник.
Коментари Харесай

Николета Лозанова се впусна да чете... гола

Николета Лозанова избухна с следващата гола фотография на женския празник. За разлика от множеството известни дами, които избират да демонстрират фотоси на букетите и подаръците, които са получили или да се снимат в компанията на обичаните си хора, някогашната плеймейтка сподели един друг прочит за 8-ми март.

Тя сподели какво е било главното ѝ занятие за деня, като пусна фотография, на която чете дебела книга... гола. Книгата обаче, не е някой изчерпателен разказ, а книжно издание на Кама Сутра.

Интересен е и коментарът ѝ към фрагмента, в който тя доста наперено споделя, че "като че ли книгата е писана от нея ".

Горещата плеймейтка се възползва от хубавото време в Кипър и събира слънчеви лъчи към басейна в имението, което населява дружно с Ники Михайлов. Изглежда домът им е предпазен от любопитните погледи на съседите, тъй като в противоположен случай тя надали би се излегнала по този начин, с цел да събира загар без бански.

Снимката обаче, не разкрива, а единствено загатва голотата на някогашната плеймейтка, която е прикрила гърдите си с любопитното еротично секс четиво. Нищо. Така или другояче има задоволително материал, който да разпали въображението.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР