Николета Лозанова и Ники Михайлов вече мислят за свой общ

...
Николета Лозанова и Ники Михайлов вече мислят за свой общ
Коментари Харесай

Николета Лозанова призна: Ще се жертвам и Ники ще ме оплоди!


Николета Лозанова и Ники Михайлов към този момент мислят за собствен общ правоприемник. Бившата плеймейтка призна това в изявление, когато сподели, че след 10 години се вижда като майка на две деца.

Ни Ло към този момент има едно дете, то е от Валери Божинов. Никол към този момент е на цели 10 години и в този момент е идеалният миг за ново бебе в живота на Мис Плеймейт 2006.

Щом се вижда с две деца, значи Николета счита да роди от Николай Михайлов. Дори се смята, че двамата към този момент вършат усилени опити за зачеване.

Николета неотдавна удари 35 година Това е една добра възраст за втора бременност.

Тук обаче би трябвало да се посочи, че Лозанова няма изключително огромно предпочитание за ново дете, само че защото Ники Михайлов още не е станал татко, ще се жертва и ще зачене от него.

Вратарят на „ Левски ” може да няма още свое дете, само че има прочут опит с развъждането на деца. Цели два пъти му се наложи да влезе в ролята на пастрок. Първо беше подобен за сина на Алисия, когато беше по отношение на нея, а в този момент за щерката на Николета.

Мнозина даже подмятат унизителни мнения по адрес на Михайлов, че не е нищо повече от една бавачка. В същото време никоя не желае да роди от него.

Лозанова очевидно желае да разчупи тези намеци към обичания си и по тази причина е решена да зачене от него. Този път обаче се надявала на наследник, тъй като щерка си има към този момент.

Източник: HotArena.net
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР