Николета Лозанова и Ники Михайлов са безспорно една от най-стабилните

...
Николета Лозанова и Ники Михайлов са безспорно една от най-стабилните
Коментари Харесай

На предната седалка е най-добре! Николета Лозанова и Ники Михайлов го правят в колата

Николета Лозанова и Ники Михайлов са несъмнено една от най-стабилните всемирски двойки у нас. Докато други се разделят, НиЛо и Михайлов устояват на компликациите и наподобяват все по този начин влюбени един в различен.

Плеймейтката и футболната звезда не споделят постоянно общи фрагменти, само че постоянно настава възторг в Instagram, когато го създадат. Именно такава фотография качи Николета, а на фотото тя и Михайлов се целуват буйно в фамилния автомобил.

Виж още: „ С любов, Памела “: Какво научихме от разтърсващата лента за Playboy звездата

" В колата ли го направихте ", се чудят някои от почитателите на инфлуенсърката, а други желаят да знаят нещо по-интересно. НиЛо и Михайлов са от години дружно, само че към момента нямат общ правоприемник и нямат брак. Родни таблоиди предсказват всяка година, че сватбата на Николета и Ники е идното събитие в светския календар, само че уви... нищо сходно не се случва.

Виж още: " Не съм добре! ": Кристиан Костов откровено за психическото си здраве в ненадейно признание 

Накоро НиЛо бе разкритикувана, тъй като носи облекла на Balenciaga. " Докога бг звездите ще се вършат, че не знаят за абсурда с Баленсиага? Скандално е! ", попитаха Николета под фотографията по-долу. " Вероятно и те си мислят, че са доста скандални като получават повече мнения от нормално, поради поддръжката си към такава гнусна идея ", написа различен под фотото.

Виж още: Малките жестове - и без Св. Валентин! Теди и Гената от " Един за различен " с урок по романтика

Припомняме, че на първокласната фешън къща Balenciaga се наложи да се извинява за това, че в най-новата си рекламна акция е посочила деца, които прегръщат плюшени мечета, облечени в бондаж. В обществените медии се отприщи гневна реакция против фотосите, на които се виждат дребни деца с торбички с плюшени мечета, облечени в костюми, напомнящи от BDSM аутфити.

Виж още: Алисия и Гери-Никол във война? Певиците на нож, на Яката дупара не ѝ пука 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР