Николета Лозанова и Жени Калканджиева, дадоха начало на ексклузивната поредица

...
Николета Лозанова и Жени Калканджиева, дадоха начало на ексклузивната поредица
Коментари Харесай

НиЛо купонясва с Калканджиева на Ladies Friday

Николета Лозанова и Жени Калканджиева, дадоха начало на извънредната поредност дамски празненства - Ladies Friday. Идеята е въодушевена, от именитите купони в Ню Йорк, където започва традиция, всеки петък клубовете да бъдат цялостни главно с женски компании.

Калканджиева, дойде в Bedroom Premium club, дружно с 12 от най-актуалните модели на своята организация. Само за няколко минути, девойките трансфораха целия клуб в "свой дансинг ". Николета Лозанова пък, за следващ път потвърди, за какво е една от най-известните дами у нас. Тя провокира същински безпорядък единствено с появяването си.

Желаещите за селфи с нея, безусловно бяха стотици. Вярна на правилото си постоянно да предизвика, тя разгласява изкусително видео, на което отхапва своята покана за Ladies Friday, под формата на близалка.Истинската атракция на вечерта се оказаха артистите от Румъния - Даниела Елла, Роберта Лов и Михай Андрей.

Триото безусловно избухна на сцената на Bedroom, с извънредно предизвикателни танци и секси визия. За неповторимата атмосфера в клуба подсигурява наличието на DJ Dimo Bg и Dj Gorro, а всички дами се радваха на безвъзмезден вход, серия похвали, коктейли и особено отношение.

Следващато празненство Ladies Friday ще бъде при започване на месец март, а до тогава на сцена на Bedroom ще се изявят онлайн - Pavell&Venci Venc` на Свети Валентин, 100 KILA на 20 февруари и паметните MURDA BOYZ на 28.02. Събота (23.02) е непокътната за извънредното посещение на DJ FREESPIRIT, който е резидент на един от най-популярните клубове на остров Миконос.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР