Николета Лозанова е една от най-предизвикателните и провокативни жени в

...
Николета Лозанова е една от най-предизвикателните и провокативни жени в
Коментари Харесай

НиЛо с нови 450 кубика в деколтето си

Николета Лозанова е една от най-предизвикателните и провокативни дами в България и несъмнено е най-обсъжданата носителка на купата "Мис Плеймейт " в страната ни.

Брюнетката изрично знае по какъв начин да насочи светлините на прожекторите към себе си по един или различен метод... и безспорно постоянно има с какво да изненада феновете си, написа Dir.bg.

След като преди седмица застана пред фотографския обектив гола и окована във вериги за реклама на парфюмерия, през днешния ден тя още веднъж има какво да покаже... В случая това е чисто новата си гръдна обиколка.
И в случай че преди всички си мислеха, че бюстът на половинката на Ники Михайлов притегля погледите, то в този момент надали ще се откри човек, който елементарно да откъсне очи от 450-кубоковото ѝ деколте.

Преди няколко часа Ни Ло употребява формалната си страница в Инстаграм, с цел да покаже на почитателите си, надминаващи половин милион, усъвършенстваните си форми. За задачата тя показа фотография, на която носи черен сутиен с дантелени презрамки и дънки с висока талия. Промяната ясно проличава на фрагмента.

"Тунинг сезон 2020! ", гласи посланието към изображението, което все още е събрало над 30 хиляди лайкове.

По всичко проличава, че потребителите в обществената мрежа утвърждават решението ѝ, пишейки похвали до фотографията и поставяйки редица емотикони във формата на сърца и целувки.

"Ти имаше съвършени гърди и в този момент си даже още по-перфектна ", разяснява Лилия Ермак - съветският модел, добил международна известност, откакто "попари мерака " на футболиста Кристиано Роналдо. Преди 2 години тя бе една от дребното дами, които пренебрегнаха интереса на нападателя на Ювентус и не дадоха отговор на възприятията му.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР