Николета Лозанова безспорно е една от най-красивите жени в България

...
Николета Лозанова безспорно е една от най-красивите жени в България
Коментари Харесай

Френска целувка за душата: Николета Лозанова се глези като кралица

Николета Лозанова несъмнено е една от най-красивите дами в България и тя добре знае това. Като една " Мис Плеймейт " футболната половинка има много огромна конкуренция, само че нито една не може да се мери с естествените ѝ екзотични черти и тъкмо по тази причина няма нито една жена, която да се пробва да се мери с нея - разногласията постоянно са в други територии. 

Виж още: Сбъдната милионерска фантазия: Светлана Гущерова сподели коледното си имение

Преди броени дни в обществените мрежи гръмна новината, че тя и Ники Михайлов са разграничени поради един кадър, на който футболистът прегръща по-млада моделка. Дори и да е безобидна фотография, тя просто нямаше по какъв начин да не предизвика съмнения, че НиЛо към този момент е в предишното. Мацката от фотото се споделя Анна Мандикова и е професионален модел, който снима разнообразни реклами - тъкмо с такава цел е и въпросната фотография.

Виж още: Шампиона на народа? Фифо от " Игри на волята " не приема загубата, хвали се с онлайн анкети

Феновете на двойката умерено могат да дишат. Жена като Николета мъчно може да бъде сменена. Тя самата побърза да каже, че всички тези вести са цялостна неистина. Бившата плеймейтка по принцип не обръща внимание на подобен тип жълтини, само че очевидно този път леко се е засегнала. Може даже да е намерила конкуренция в лицето на моделката Анна.

Виж още: Първи приятелки? Тита и Цвети на Криско най-сетне сложиха завършек на враждата

И с цел да потуши тъгата, Николета Лозанова се отдаде на уютна и доста празнична конюнктура с френско вино и френски сирена. Първият сняг в София несъмнено е съдействал още повече за хубавото въодушевление на плеймейтката. Живот си живее футболната половинка - надали има човек, който не би ѝ завидял. 

 Instagram

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР