Николета, Естефaния и Виктория Скуиланте са трите дъщери на популярната

...
Николета, Естефaния и Виктория Скуиланте са трите дъщери на популярната
Коментари Харесай

Другата България представя дъщерите на Елжана Попова - slava.bg

Николета, Естефaния и Виктория Скуиланте са трите дъщери на известната българска актриса Елжана Попова. Филмът на режисьора Никола Рударов Вик за помощ я трансформира в звезда и най-сниманата българска актриса през 80-те.

Момичето от Бургас обаче изоставя кариерата поради една обич – с сътрудника на международни звезди италианеца Марио Скуиланте, който среща в Рим. От брака й с Марио Попова има три дъщери, които за първи път ще проговорят за техния живот и майка си в новия филм от поредицата Децата на Другата България, който ще се излъчи тази събота по бТВ.

Журналистът Георги Тошев ще опише по какъв начин Елжана предава на децата си любовта към родината. Трите девойки ще разкрият с какво се занимават, защо мечтаят и за какво България им е по този начин скъпа. Елжана Попова през днешния ден е измежду най-авторитетните преподаватели по актьорско майсторство във Вечния град.

Пред камерата ще застане и нейният някогашен студент Джузепе Маджио, станал прочут със сериала на Нетфликс Бейби, а през днешния ден един от най-скъпо платените италиански артисти.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg