Николай СлатинскиДейвид Камерън:- Помощта за Украйна при отразяване на руските

...
Николай СлатинскиДейвид Камерън:- Помощта за Украйна при отразяване на руските
Коментари Харесай

Най-голямата подлост

Николай Слатински

Дейвид Камерън:

- Помощта за Украйна при отразяване на съветските въздушни удари би била рискова ескалация на спора. Ако желаеме да избегнем разпространяването на войната в Европа, би трябвало да избегнем директна военна борба сред Русия и НАТО.

Ето я цялата мизерия на философията и философията на нищетата на Запада, на НАТО през днешния ден! По-ясно от това не може да се каже!
НАТО се трансформира в ням, глух, кьорав, безсърдечен наблюдаващ на рухването на Европа, на Запада, на Демократичния свят и най-много на самия себе си.

НАТО е от ден на ден украсителен тумор, ненужен придатък, прескъпо, но кичозно бижу, атрактивна, само че изкуствена бенка на застаряващото, сбърчкващо се лице на Евро-атлантическата общественост.

НАТО трябвало да заобикаля военната борба с Русия!

Пък в случай че ще Русия да прави каквото си пожелае!

Днес в Украйна, на следващия ден в Молдова, след това в Прибалтика, България, Полша...

Няма да се бием поради някакъв си молдовски Белци!

Няма да се бием поради някакъв си литовски Каунас!

Няма да се бием поради някакъв си естонски Тарту!

Няма да се бием поради някакъв си латвийски Вентспилс!

Няма да се бием поради някакъв си български Добрич!

Няма да се бием поради някакъв си полски Торун!

А защо ще се бием?

Или ще си живеем като че ли нищо не се случва?

Ами то в действителност нищо не се случва, с изключение на там нещо - по периферията на самодоволна Западна Европа, която още не знае, че е Западаща Европа.

Русия на Путин потрива предостатъчно ръце - рекетът, шантажът, изнудването, провокациите, заканите ѝ работят!

НАТО предлага какво? Нещо като подмятането към изнасилваната от мутра госпожица - няма да се конфронтираме с тази мутра поради някакво си...! Така и по този начин ще те изнасилят, пробвай да се договориш да го прави по този начин, че да не те боли, а в случай че може, постарай се да изпиташ най-малко някакво наслаждение!!

НАТО бе основана точно с цел да покаже ясно на Русия - НАТО ще бъде подготвена на военна борба с Русия постоянно, когато Русия посегне на Европа!

Смисълът на съществуването на НАТО е в безпрекословната и безусловна подготвеност за военна борба с Русия - постоянно, когато Русия се държи като агресор, като принудител, като престъпник, като мутра, като сатрап, като деспот, като страшилище по отношение на Европа!

НАТО съществува да възпира Русия - в случай че би трябвало, с военна борба.

Това са смисълът, същността и наличието на НАТО.

Днес НАТО е изгубила смисъла на своето битие, изпразнила е от наличие същността на своето предопределение.

Днес НАТО е голямо въоръжено до зъби туловище с мъничка стратегическа главичка - динозавър, за който дори не е необходим астероид, с цел да легне на тил и скръсти лапки на гърдите си, предавайки Богу дух и мирис.

Не избягването на военна борба с Русия - а ясната и ярка подготвеност за такава борба може да възпре и ще озапти Русия.

Бандитът от крайния квартал, който дебне с нож зад ъгъла, който нахлува в беззащитните домове, който мародерства по-слабите и изнасилва тези, за които знае, че му е разрешено безнаказано да изнасили - този престъпник може да бъде възпрян и спрян единствено като му се покаже, че продължи ли да бандитства, с него е свършено.

Днешните водачи на Запада предават заветите на своите прародители, основали НАТО с цел да възпира Злото.

Докато НАТО не се опасяваше да възпира Злото, Злото мародерстваше, насилваше, бесуваше и беснееше някъде надалеч, по периферията.

Когато НАТО престана да възпира Злото и дори се опасява да си намерения, че може и би трябвало да го възпре, Русия на Путин прави това, на което е способна - да убива, да гази, да мачка, да унищожава, да плячкосва, да насилва и да изнасилва. Защото знае, че против себе си има шепа страхливци, исторически плужеци, политически хитреци. И стратегически подлеци.

Защото най-голямата измама в нашето възпалено от безумия и безумци време - това е страхът от агресора, боязън, който те сковава и те прави незабележим, малък, безпомощен, излишен и най-много некадърен да си на равнището на задачата, идеята, дълга и отговорността пред Европа, пред Запада, пред Демократичния свят, пред Човешката цивилизация.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР