Николай Първанов нашумя в общественото пространство преди 16 години, когато

...
Николай Първанов нашумя в общественото пространство преди 16 години, когато
Коментари Харесай

Помните ли съпруга – измамник на Азис? Днес Ники Китаеца е пълен провал! Не става за мъж, не става за баща, за нищо не става!

Николай Първанов нашумя в публичното пространство преди 16 години, когато с Азис разиграха цирка, че са брачна двойка. Бързо стана ясно, че Ники, който държи да го назовават Китаеца, е хетеросексуален и е станал шут единствено за пари.

Към днешна дата Ники към този момент има бракоразвод зад тила си и 13-годишен наследник. От известно време има държанка, която е влогърката Евелин Николова.

Китаеца се пробва да преподава уроци по фитнес и по какъв начин се става мачо на външен тип, само че той самият е направил тялото си с машинация. Запознати разкриват, че преди време е пиел с шепи хранителни добавки, а плочките на корема си ги е направил с интервенция в турска клиника.

Ники се занимава в бодибилдинг от дълго време, само че и там не е нещо изключително. Колегите му не го харесват и го разказват като нагъл човек без гений и с доста упоритости. Голата упоритост обаче не стига за нищо, когато не е подплатена с някакви качества.

Китаеца изкара тежък брак с тогавашната фолк певица Виолета. Двамата се разделяха неведнъж, а той се скъса да й изневерява, с което потвърди, че и за брачен партньор не става.

Преди 9 години Николай взе присъединяване в „ Биг Брадър Ол Старс “, с което целеше да измие срама от присъединяване си във „ ВИП Брадър “ с Азис. Не се получи, хората още повече го намразиха, тъй като се появи като пийнал нахален тъпанар. Накрая Ники излезе гневен от Къщата, тъй като истината за него беше лъснала в цялостна степен.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Тагове: ники китаеца
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР