Николай Ненчев, бивш военен министърПомните ли 2016 г.?Има план тя

...
Николай Ненчев, бивш военен министърПомните ли 2016 г.?Има план тя
Коментари Харесай

Дежавю – 2024 като повторение на 2016

Николай Ненчев, някогашен боен министър

Помните ли 2016 година?

Има проект тя да се повтори през 2024 година Тогава всичко се случваше пред очите ми. Злото, проектирано от Русия, тайно планираше да превземе политическото поле през президентската институция.
Все още си мисля, че планът „ Радев “ беше умислен и изпълнен от външен стратегически център в путинова Русия благодарение на ген. Решетников и петоколонниците у нас. Тогава, с помощ от нашенски „ специалисти “, създадоха концепцията за генерала атлантик и показаха като подобен Румен Радев. Той беше мой зависещ и аз виждах по какъв начин се отклонява от дълга си на боен, с цел да прави чисто политически ходове. Очевидно не решаваше самичък. Той беше едно от многото

оръжия на хибриднaта съветска война против България

Тогава предупреждавах Борисов и приятелите си демократи от Реформаторския блок. По разнообразни аргументи те не ми повярваха и не се обединихме за общ претендент за президентските избори. Решетниковият проект сработи и Радев победи. Борисов реши, че няма неприятно властта в страната да бъде сякаш уравновесена, а " демократите " избраха още тогава, пък и по-късно, при втория мандат, да поддържат Радев против ГЕРБ. И по този начин Радев, при съществуването на превес и евроатлантически консенсус в българското общество, съумя да вкара кремълския интерес в българското общество и президентството.

Това беше през 2016 година Днес, през 2024 година виждам по какъв начин е на път да се реализира

втората фаза на съветския план

за завладяване на институциите и властта в страната ни. Целта на ретроградните сили е пред очите ни! И тя има задачата при идващите парламентарни избори да бъде разрушено евроатлантическото болшинство. Много му пристигна на Путин в републиката на Радев да има толкоз огромно евроатлантическо болшинство! За това евроатлантиците в Народно събрание би трябвало да бъдат разпокъсани, компрометирани и понижени до сериозния най-малко. „ Зачистени “ – както подреди през 2016 ген. Решетников.

Планът на съветския стратегически център е – рецесията да бъде овладяна от партия на Р. Радев. Държавата ни на фона на вероятно ескалираща военна и хибридна експанзия на Русия към Украйна и Европа би трябвало да е комфортен сътрудник на Москва. Разколебаващ, предаващ и дестабилизиращ член на Европейски Съюз и НАТО.
Партийният план на Радев ще бъде показан като стабилизиращата властова опция на конфликтуващите партии. Още повече, че с цел да събере по-широкоспектърна поддръжка, той ще остане и малко евроатлантик. Няма да е напълно като Костадинов, нито пък като Нинова. Той би трябвало да е

новият Слави Трифонов,

само че за разлика от него, радевият политически план ще има доста ясна тактика за властта и бъдещето на България като метод за приложимост от Путин и неговия режим!
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР