Николай Неделчев се класира за втория кръг на сингъл на

...
Николай Неделчев се класира за втория кръг на сингъл на
Коментари Харесай

Победа за Николай Неделчев, загуби за Антъни Генов и Александър Донски на турнири по тенис от ITF за мъже

Николай Неделчев се класира за втория кръг на сингъл на на шампионата на твърди кортове във Вийена (Испания) с награден фонд 15 хиляди $.

Българинът, който преодоля квалификациите след три следващи победи, надви над представителя на домакините Андрес Фернандес Кановас с 6:4, 7:5 за тъкмо два часа на корта.

Във втория кръг Неделчев ще играе против различен испанец - Диего Санчес.

Антъни Генов пък отпадна в първия кръг на сингъл на шампионата по тенис за мъже на червени кортове в Анталия (Турция) с награден фонд 25 хиляди $.

Българинът, който преодоля квалификациите, отстъпи пред поставения под №5 в схемата Макс Хукес (Нидерландия) с 1:6, 2:6 за 73 минути.

Националът на България за Купа " Дейвис " Александър Донски завърши присъединяване на шампионата на твърди кортове във Вила Реал де Санто Антонио (Португалия) с награден фонд 25 хиляди $.

На сингъл Донски, който влезе в главната скица като " благополучен губещ " от квалификациите, загуби от №4 Елмер Мьолер (Дания) с 2:6, 6:2, 3:6 за близо два часа на корта. На двойки българинът и Тиаго Перейра (Португалия), трети сложени, претърпяха проваляне от Педро Араужо (Португалия) и Еро Васа (Финландия) с 5:7, 6:3, 3-10 за 89 минути.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР