Николай Нанков, фейсбукНиколай НанковНародът е рекъл: Казана дума – хвърлен

...
Николай Нанков, фейсбукНиколай НанковНародът е рекъл: Казана дума – хвърлен
Коментари Харесай

Ние от ГЕРБ подкрепихме приоритетния законопроект за Кирил Петков, но 20 от 63-ма депутати от ПП-ДБ не подкрепиха началника си

Николай Нанков, фейсбук

Николай Нанков

Народът е рекъл: Казана дума – хвърлен камък!

Днес ние от ГЕРБ още веднъж доказахме, че държим на мъжката си дума и съблюдаваме поетите задължения. Парламентът одобри предпочитания за съпредседателя на Политическа партия Кирил Петков законопроект, ограничителен застрояването на 500 метра от трите плажа за природосъобразен туризъм – “Иракли ”, “Бяла – Кара дере ” и “Корал ”.

Интересен подробност е, че в поддръжка на обособените параграфи на законопроекта гласоподаваха доста повече (средно 18) депутати от ГЕРБ-СДС, а над 20 от общо 63 депутати от ПП-ДБ не поддържаха текстовете на закона на началника си.

Ние от ГЕРБ имаме принцип да не се месим във вътрешнопартийни проблеми. Който би трябвало, ще си направи извода – бойкот ли е това, отмалялост ли, противоречие с предпочитания за съпредседателя им закон…

Но по този начин, както ние сме правилни и съблюдаваме думата си, чакаме същото и от ПП-ДБ при идната ротация. Споровете са непотребни. Народът е умен: Казана дума – хвърлен камък!

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР