Николай Накев, който уби по изключително жесток начин жена си

...
Николай Накев, който уби по изключително жесток начин жена си
Коментари Харесай

Ето го мъжа, убил жена си за чашка ракия

Николай Накев, който умъртви по извънредно нечовечен метод жена си поради чаша ракия, се изправи през днешния ден пред съда в Пловдив, съобщи Plovdiv24.bg.

48-годишният пловдивчанин е упрекнат в съзнателно ликвидиране и в случай че се потвърди виновността му, законът планува за това действие отнемане от независимост от 15 до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна.

Инцидентът станал на 28 юли предходната година към 18,30 часа. Николай, който работил като занаятчия на съоръжения и подови плочки, се прибрал у дома и двамата с жена му Мария седнали да пият алкохол.

В един миг дамата издърпала чашата с ракия от ръката на брачна половинка си и я изпила. Ненков се ядосал и двамата за следващ път се скарали. Тогава обвиненият почнал да нанася удари в корема и гърдите на жена си, а по-късно и с летва от подматрачна рамка.

В един миг я оставил и задремал в другата стая. След няколко часа се събудил, отишъл да ревизира какво прави брачната половинка му и схванал, че е мъртва, след което звъннал на телефон 112.

Николай и Мария били съпрузи от 2008 година Първоначално се разбирали, само че след това връзките им се влошили поради систематичната приложимост на алкохол. Жената, която работила като хигиенистка във фитнес зала, постоянно се явявала на работа със синини по главата и тялото.

Разпоредителното съвещание на окръжния съд обаче бе отсрочено с няколко часа поради отсъствие на един от правосъдните заседатели. Адвокатът на обвинения изиска делото да се гледа при закрити врата, защото щели да се оповестяват характерни персонални данни и детайлности за закононарушението. Съдът ще се произнесе по-късно и по това искане на отбраната.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР