Николай Михайлов е твърдо решен да си върне формата и

...
Николай Михайлов е твърдо решен да си върне формата и
Коментари Харесай

Ники М. гладува в Гърция, Николета събира погледи на плажа

Николай Михайлов е твърдо решен да си върне формата и още веднъж да застане на вратата на „ Левски “, научи HotArena.   Стражът, който до неотдавна бе с много килограми над нормата, съблюдава строга диета от известно време.

Като доказателство за решимостта и професионализма си той не наруши диетата и по време на късата си почивка. Михайлов прекара почивката дружно с половинката си Николета Лозанова в Гърция. И до момента в който обилната кокона се отпусна и опита кулинарните изкушения които предлага южната ни съседка, Ники похапва много непретенциозно, демонстрират фрагментите от сантименталното им бягство. Вратарят залага на доста зеленчуци и риба. Не пропуща да мине и през фитнеса.

А от фотосите, които Лозанова е направила на Ники се схваща, че въздържанието дава резултати. От непотребните килограми на вратаря не е останало съвсем нищо. Той зареди батериите за тренировките с няколко дни в едно райско кътче край гръцката столица.  С Николета се настаниха в тузарски петзвезден хотел от международна верига. Той се намира на Атинската ривиера и предлага най-хубавото от двата свята, като морското бягство е единствено на 30 минути от историческия център на града. Една нощувка там коства 875 евро. Николета не пропусна да събере погледите на всички в близост. Тя се пусна без горнище без плажа, позволявайки им да изплакнат погледи с бюста й. Ваканцията на стража завършва през днешния ден. Ники ще би трябвало да се яви на първата подготовка на Левски преди започване на новия сезон на 7 август, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР