Николай Бареков се изказа в профила си относно проблемите на

...
Николай Бареков се изказа в профила си относно проблемите на
Коментари Харесай

И Николай Бареков изказа мнението си по въпроса за визата на Кубрат Пулев

Николай Бареков се изрече в профила си по отношение на проблемите на Кубрат Пулев с американската виза, написа " Вихрогон ".

„ Оф, за жал Кубрат Пулев не е наслада! Пулев си е народен позор. И не тъй като яде пердах или раздава юмруци, а тъй като въплъщава една долнопробна просташка и необразована категория люде, които желаят да съумяват, газейки разпоредбите, разчитайки на посредствена безочливост, безпардонност и вулгарност. Сульо и Пульо омаскариха България, а Пулев води хорото дружно с неколцина нахалници от неговата сбирщина. Само дето Пулев го стопираха вечно Съединени американски щати с един пълен черен щемпел. " Аре, бегай, мишко! " по този начин би изтананикал някой още по-долен Бг рапър. Г-н Пулев няколко пъти в жанр “ГЕРБ и Каракачанов ” е финтирал и мамил управляващите в Съединени американски щати като се е промъквал в конспиративност да работи и изкарва пари на тяхна територия с виза на... екскурзиант. И те, американците, като всяка огромна страна позволяват дребни пропуски от време на време,....но не вечно, изключително като се намесят и други провинения... След последните питекантропски резили със Суши и правосъдните наказания и процеси всичко е било ясно. Колко би трябвало да са били неуки екипите към господин Пулев, отпред с някой си господин И. Гоцев, в случай че изобщо такива хора съществуват, с цел да разрешат последния и следващ мегарезил с техния питомник?! Ясна е работата с визата на Пулев, която явно повече няма да види бял свят. Виза Кубрат Пулев след позорното му изгонване от Съединени американски щати с черен щемпел няма да види. Бой с някой може да има, само че отвън Щатите и даже отвън Хонолулу и Пуерто Рико. Аз не бих дал и пени, че ще позволен Пулев с черния щемпел да се бие и в Ямайка. Съединени американски щати няма да разрешат явно необразовани хора със схеми да изкарват пари на тяхна територия от бокс без да си заплащат налозите, още по-зле да влагат извоюваните милиони в " сивия " им бранш. Както се споделя в този случай: Черният щемпел е за Бай Кубрат, резилът е общ за всички българи, а за бай хой, дето му даде самочуствието на Бай Ганьо - малко нощна музика! Баба ми за бабаити като Пулев вика: На гол търбух - чифте визи, или пищови, все тая, но той и втора виза няма - единствено туристик, а изкарва долари на техен тил! Американците не са елементарни като Пульо, имат инфо какви ги е надробил нашият на тяхна територия. А дали България заслужава Кубрат Пулев да бъде нашето лице пред света - тематиката е за бездънен размисъл, чийто отговор се надявам да чуя.
Политическа партия: Повечето българи, имигрирали по Европа и Съединени американски щати, откровено се отвращават и се срамят от лицата от Родината, които ни съставляват “официално ” в чужбина. Защото българите в чужбина работят тежък черен труд, само че не са измекяри и мошеници, тъй като българинът в никакъв случай не протяга ръка на дами, камо ли по тъп и некултурен метод, тъй като българинът, изключително бидейки двуметров, в никакъв случай не би се скрил като мишка от идния мариз с някой си Джошуа, който по-късно бе набит от един възкъс мексиканец с телосложението на табуретка “, това разяснява той в профила си във фейсбук.



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР