Николаос Цитиридис заработва повече в момента, отколкото, като бе водещ

...
Николаос Цитиридис заработва повече в момента, отколкото, като бе водещ
Коментари Харесай

Изгониха го от bTV, а в момента заработва повече! Цитиридис разкри – защо не ще и да чуе вече за телевизията!

Николаос Цитиридис заработва повече сега, в сравнение с, като бе водещ в bTV. След като бе изпъден от частната медия, комикът незабавно си откри работа. Той се завърна към предходното си занятие – на стендъп комик. Според осведомени Цитиридис печели по съвсем хилядарка за присъединяване. Бившият водещ се скъсва от изяви и има по над 10 на месец. Или казано с други думи, прибирал по 10 бона. Това са груби сметки, тъй като има месеци, в които излиза на сцената повече или по-малко.

За последно Цитиридис се разписваше против 6 бона в медията.

Заплатата му бе фрапантно орязана, откакто и предаването му бе кратко. Близки до гръцкия водещ споделят, че Додо, както е именуван от приятелите си, бил много по-щастлив отпреди, когато бил на работа в медията. Цитиридис не щял и да чуе повече за малкия екран, тъй като видял по какъв начин тъкмо стоят нещата. И предпочитал да се устоя със стендъп комедии, където е апетитен за един от най-хубавите в България.

Парите били положителни, а и нямал работно време. Вече бил привикнал с подготовката около вечерното шоу, което води, и нямал никакви терзания, когато излезе на сцената. Съвсем скоро Николаос ще тръгне на турне със своя театър. А парите в банковата му сметка ще се усилят още повече.

Николаос Цитиридис към този момент е благоприятен. Малко преди Нова година той е дал пръстен на обичаната си Боряна Братоева. Двамата са дружно от близо от 2 години. Запознават се тъкмо в шоуто на Цитиридис, когато звездата от „ Съни бийч “ му гостува. Въпреки че е по-възрастна с 4 години от шоумена, Николаос и актрисата се разбирали отлично. Те даже към този момент мислели за деца.

 

Източник – България Днес

Още вести четете в категорията Живот
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР