Николаос Цитиридис е напълно некомпетентен за жури в „България търси

...
Николаос Цитиридис е напълно некомпетентен за жури в „България търси
Коментари Харесай

Зрителите на бунт: Вън Николаос Цитиридис от „България търси талант“!

Николаос Цитиридис е изцяло незапознат за жури в „България търси талант“!
Зрителите на новия сезон на „България търси талант“ се сплотиха към тезата, че журито тази година е под всякаква рецензия. И четиримата на столовете за оценяване не вдъхват нито почит, нито убеденост в правотата си.

Най-големи са рецензиите към Николаос Цитиридис, който е и най-млад измежду журито. Той е единствено на 27 година, само че към този момент съумя да се трансформира в неприятен облик за доста фенове на bTV.



Според мнозина „Шоуто на Николаос Цитиридис“ е цялостен неуспех поради водещия, който не е от най-забавните водещи. Те счичтат, че ще провали и шоуто за гении.

„Нико, Никоо, по какъв начин попадна в Журито… Остави, че рейтингът на твоето шоу е злополука, ми ще сринеш и тук рейтинга“, написа Стойчо Маламов.

Като цяло тази година мнението за журито не е по никакъв начин положително. Останалите му членове е проф. Тодор Кантарджиев, Катето Евро и Евелин Костова.

„По глу…во жури не успяхте ли да намерите. Все още не мога да намеря отговор на въпроса – докторът какъв го търси там. Явно е човек на изкуството и всичко, каквото е правил до момента, си е един цирк……..“ – написа Динко Колев в мрежата.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР