Никола Минчев (Продължаваме промяната) ще бъде номиниран отново за председател

...
Никола Минчев (Продължаваме промяната) ще бъде номиниран отново за председател
Коментари Харесай

ПП ще номинира отново Никола Минчев за председател на НС -

Никола Минчев ( " Продължаваме промяната " ) ще бъде номиниран още веднъж за ръководител на Народното събрание, стана ясно от думите на неговия сътрудник Мирослав Иванов. 

" Няма да бъде елементарно, в случай че вотът на съмнение не мине. Всеки ден ще е битка за приемане на законодателните решения, само че имам вяра, че с воля, работа и труд, ще успеем да реализираме положителни резултати ", сподели преди днешните диспути за вота на съмнение председателстващият Народно събрание сега Иванов.

Той удостовери, че Никола Минчев ще бъде кандидатурата на Политическа партия за ръководител на Народно събрание. Засега други кандидатури не са издигани, а единственото спрягано име - това на Ива Митева, отпадна. Митева сама разгласи, че не би се кандидатирала.

" Г-н Минчев има цялостната поддръжка, моя и на цялата парламентарна група. Той е безусловно заслужен претендент и си прави прелестно работата. Вярвам, че в случай че бъде определен още веднъж за ръководител на Народно събрание, ще я прави с професионализъм и достолепие. Не виждам доста варианти пред опозицията да предложат човек, който би се справил по-добре от него и който би имал по-високи нравствени, морални и професионални качества ", сподели Мирослав Иванов.

Никола Минчев бе свален от поста ръководител предходната седмица след искане на ГЕРБ, които го разкритикуваха, че не е засекретил чуването на външния министър в оставка Теодора Генчовска за договарянията за Македония. С гласовете на цялата съпротива Минчев бе отхвърлен от председателското място.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР