Специално пред главният секретар на МВР съобщи ексклузивни детайли за

...
Специално пред главният секретар на МВР съобщи ексклузивни детайли за
Коментари Харесай

Пред NOVA: Главният секретар на МВР с коментар за изчезналото дете в Банкя

С пециално пред основният секретар на Министерство на вътрешните работи заяви извънредни елементи за издирването на 7-годишното дете, което по-рано в петък изчезна в Банкя.  

" Това не е първият случай с въпросното детенце. През миналата неделя чиновници на 9-о районно ръководство още веднъж са съумели да намерят детето, движещо се напразно в региона на язовира. Успели са да го върнат даже преди майка му да разбере, че то е излязло от техния дом ", съобщи Димитър Кангалджиев.

Според думите на Димитър Кангалджиев през днешния ден е бил употребен целия разполагаем запас за откриването на детето - от дронове до служебни кучета. 

" Незабавно предприехме организация, сформирахме издирвателни групи. Малко преди 16:30 ч. сътрудници водачи на служебни кучета от Столичната дирекция, както и екип от доброволци, са съумели да влязат в следите на детето. Около 16:40 ч. са го намерили със безизходен крайник в оградни пана, в непосредствена непосредственост до язовира сред " Михайлово " и " Драгоман ", уточни той и добави, че обществените служби ще бъдат сезирани. 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР