Никола Дипчиков отново беше на високо ниво в чеченската организация

...
Никола Дипчиков отново беше на високо ниво в чеченската организация
Коментари Харесай

Никола Дипчиков взе скалпа на Рафал Харатюк в първия рунд

Никола Дипчиков още веднъж беше на високо равнище в чеченската организация ACA. Нашият ММА войник се изправи против рисков противник в лицето на Рафал Харатюк в подглавната борба на ACA 114, което се организира в Полша. Дипчиков стартира срещата с доста придвижване и на няколко пъти вкара попаденията си в главата на Харатюк.

Никола продължи да е по-активен от Харатюк, който нямаше концепция в своята игра. Двамата влязоха в замяна на удари, след която Никола нарани своя противник. Дипчиков натисна съществено и засипа Рафал с удари, след които го прати в нокдаун.

Рафал се изправи, само че Дипчиков го преследваше и още веднъж го нарани. Двамата влязоха в клинч, където нашето момче му вкара коляно. Никола вкара мощен ляв в челюстта на Харатюк и той падна на земята като отрязано дърво. Рефера се намеси и спря борбата, която продължи единствено 3 минути и 44 секунди.

С тази победа Никола навлезе в серия от 4 следващи победи, от които последните 3 с нокаут в първия рунд. След борбата той поздрави своя наследник, който има рожден ден. Срещата сред двамата беше за установяване на кандидат за купата и в този момент Никола ще получи късмет за златото в междинна катеегория против Саламу Абдурахманов.
Вижте тази обява в Instagram.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР