Никол Станкулова побесня, след като за пореден път името й

...
Никол Станкулова побесня, след като за пореден път името й
Коментари Харесай

Никол Станкулова пак забъркана в нагла измама

Никол Станкулова побесня, откакто за следващ път името й бе забъркано в скандална машинация. И в този случай обаче, истината е последното, на което може да заложите.

Лицето на синоптичката от Нова тв се популяризира в мрежата на реклама за добавка за експресно събаряне на килограми. Както знаем Станкулова неотдавна роди второто си дете и евентуално мнозина си мислят, че прави всичко допустимо, с цел да си възвърне предходната форма.

 undefined

Но това не значи, че пие мними добавки за намаляване. "За една седмица смъкнах 10 кг ", гласи рекламното известие с лицето на русокоската, а тя побърза незабавно да сигнализира от профила си, че това е следващата нагла машинация.
"През последните две седмици получих над 200 запитвания за този артикул - желая да кажа, че не вземам участие в тази акция и не употребявам тези артикули ", съобщи Станкулова и изрази и други терзания, свързани с качеството на продаваните медикаменти. Последователите й, които са се опарили от кофти хапчетата, разкриват, че има случаи и на натравяне.

"Оказа се, че медикаментите са рискови и нездравословни и към този момент има пострадали, които са попаднали в токсикология в резултат на използването им! Затова, апелирам ви, пазете се, не ги купувайте и не ги ползвайте ", предизвестява синоптичката.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР