Никол Шерцингер най-сетне призна, че се е разделила с Григор

...
Никол Шерцингер най-сетне призна, че се е разделила с Григор
Коментари Харесай

Никол Шерцингер: Сама съм!

Никол Шерцингер най-накрая призна, че се е разделила с Григор Димитров. Това стана по време на шоуто „ Австралия търси гений “, където тя е част от журито.

„ Явно си си харесала австралиец? “, попита я нейна колежка, откакто певицата намерено флиртува с участник. На въпроса изпълнителката дава отговор: „ Тук има страховит капацитет. Все отново съм сама “.

Признанието на Шерцингер развълнува огромна част от почитателите ѝ от мъжки пол, които постоянно ѝ насочат предизвикателни послания под фотосите.

Никол Шерцингер се раздели с Димитров през 2017 година, само че по-късно двамата се събраха. Дори нашенецът я докара на посетители в България и я срещна с родителите си.

Не е ясно по кое време е завършила връзката сред Никол и първата ни ракета. За това, че те към този момент са разграничени се заприказва при започване на 2019-а. Едно „ Обичам те “, написано от горещата изпълнителка под негова обява, накара хората да считат, че двамата към момента са дружно, само че по-късно стана ясно, че не е по този начин. Нито тя, нито той обаче, са говорили пред медиите, че са необвързани.

Yes or no: Никол Шерцингер и транспарантният гащеризон

След като Никол разгласи завоалирано, че е сама, се похвали и с нова визия. Отскоро тя е с черна коса и бретон.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР