Никол Шерцингер най-накрая дръпна завесата на личния си живот -

...
Никол Шерцингер най-накрая дръпна завесата на личния си живот -
Коментари Харесай

Шерцингер проговори за Григор, Хамилтън и бебетата

Никол Шерцингер най-сетне дръпна завесата на персоналния си живот - певицата даде изявление за английския таблоид Сън, в което хвърли светлина върху връзката си с Григор Димитров, предходната си обич и проектите ѝ за семейство.

Шерцингер завърши седемгодишната си връзка с Люис Хамилтън преди две години през 2015 година И в този момент певицата не съумя да устои на опцията да показа детайлности за предходната си възлюбена и раздялата им. Тя приказва за старите си рани и призна, че е било съкрушително за нея да осъзнае, че любовта им е завършила.

Никол обаче не спести и рецензиите си към състезателя от Формула 1, написа ПИК. Тя непосредствено го разгласи за лакомец, като сподели, че той постоянно е мислел единствено какво е добре за него, до момента в който тя е давала всичко от себе си, с цел да може връзката им да продължи.

За най-хубавия ни тенисист Никол призна, че дистанцията, което ги дели, е проблем, само че те съумяват да напаснат графиците си. По думите ѝ тя се е впуснала в тази случка, а когато си падне по някого, то е съществено и надълбоко.

Тя удостовери, че с Григор Димитров са дружно и в никакъв случай не са се разделяли, такива клюки имаше през лятото. Американката е уверена и, че един ден ще има огромно семейство, само че Бог би трябвало да каже по кое време ще стане това. "До няколко години би трябвало да стартира да мисля за семейство ", сподели тя.

Никол бе откровена и във връзка с възрастта си. "В трийсетте ставаш по-балансиран и започваш да обичаш повече себе си. Никога не се тормозя за остаряването. Какво можеш да направиш, с изключение на да остарееш с финес. Успокояваш се, когато схванеш, че детето в теб не си отива. Чувствам се на 21 и имам вяра, че възрастта е единствено цифра ", призна певицата.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР