Никол Кидман разказа как се грижи за кожата си. Актрисата

...
Никол Кидман разказа как се грижи за кожата си. Актрисата
Коментари Харесай

Тайните на Никол Кидман за хубост

Никол Кидман описа по какъв начин се грижи за кожата си. Актрисата призна, че не напуща къщата си без слънцезащитен крем с фактор 50.

„Стоя доста време навън, спортувам и се пробвам да се предпазя от слънцето“, показа тя. Този табиет звездата има още от дете, защото нейни родственици имали рак на кожата, тъй че от дребна е приучена да е изключително деликатна.

Нещо повече, Кидман рядко прави слънчеви бани, само че в случай че отиде на плаж, залага на доста затворени бански костюми, носи широкопола шапка и покрива с тъничък шал раменете си.

Ако е на снимачната площадка в горещо време, до звездата постоянно стои асистент, подготвен във всяка минута да я скрие от пламтящото слънце под чадър. Актрисата е сигурна, че това е единственият метод да си избави кожата от стареене.

Звездата в никакъв случай не прибягва до услугите на тежка артилерия (пластичната хирургия), само че признава, че е пробвала да си инжектира ботокс. Опитът бил несполучлив. „Лицето ми се трансформира в маска и изражението ми се промени“, споделя актрисата.

Сега Никол твърди, че поддържа младостта благодарение на разнообразни кремове и серуми с ретинол. „Имам доста сензитивна кожа, по тази причина предпочитам козметиката доста деликатно, тъй че да не провокира сухота“, споделя тя.

Веднъж седмично Никол прави пилинг. Друго предписание за хубост, което прецизно постанова, е деликатното унищожаване на грима преди лягане.

Никол Кидман е сигурна, че хубостта идва от вътрешната страна, тъй че деликатно подхожда към диетата си: яде доста зеленчуци и риба и избира да заобикаля храни с високо наличие на мазнини. Това оказва помощ освен да се държи във форма, само че и да наподобява доста по-млада от нейните години.

Също по този начин, актрисата счита, че е доста значимо да се следи водният баланс и да не се не помни за него през целия ден. Освен това холивудската звезда се пробва да яде постоянно, само че на дребни порции. Когато беше червенокоса, актрисата се грижеше за гъстата си коса със сок от алена боровинка, един път седмично я измиваше с тази течност. Според Кидман тя освен подхранва, само че и укрепва косъма.

Откакто стана русокоска, Никол изплаква косата си със шампанско, което правело гривата й копринена.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР