Никол Дунева, която отпадна тази седмица от Игри на волята“,

...
Никол Дунева, която отпадна тази седмица от Игри на волята“,
Коментари Харесай

Никол от „Игри на волята“: Качих 10 кг от антидепресанти за 2 седмици

Никол Дунева, която отпадна тази седмица от „ Игри на волята “, направи прочувствена изповед след напускането на риалитито. Дъщерята на олимпийската легенда Краси Дунев беше нападната от феновете за външния си тип, само че се оказа, че зад насъбраните килограми седи сериозна здравословна причина.

„ Боря се с този проблем от една година, защото имам хормонални проблеми с щитовидната жлеза и яйчниците – поликистоза. Бях предходна на антидепресанти и качих 10 кг за две седмици. Една година не можех да смъква килограми, каквото и да предприемах„, описа Никол в формалния подкаст на „ Игри на волята “ с водеща Ива Иванова, известна като „ Ивка Бейбе “.

Благодарение на присъединяване си в риалитито, Никол е съумяла да се раздели с 8 кг поради престоя си в Чистилището, където гладът е бил разрушителен.

„ Ядохме сурови раци и сурови миди преди да имаме огън. Беше доста гадно. После момчетата откриха един прогнил портокал до скалите, който беше непоносим, само че си го разделихме и го хапнахме. Събирахме и кисели джанки от гората. Намерихме и растение до скалите, което имаше усет на зеле. После си го нарекох морско зеле. А последните дни ядохме една кисела и неузряла смокиня “, показа още Дунева.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР