Никол Дунев е поредният отпаднал от “Игри на волята 5.

...
Никол Дунев е поредният отпаднал от “Игри на волята 5.
Коментари Харесай

Никол Дунев: Момчил и Мастагарков могат да спечелят Игри на волята 5

Никол Дунев е следващият изнемощял от “Игри на волята ” 5. Дъщерята на олимпийския медалист от Атланта 1996 Краси Дунев гостува в формалния подкаст на рисковото риалити. В “След Игрите ” тя показа забавни обстоятелства към присъединяване си в шоуто и персоналния си живот.

Пред Ива Иванова, водещата на “След Игрите ”, Никол описа, че се усеща горда от това, което е постигнала, макар че не съумя да влезе в главните племена и прекара повече от месец на Чистилището. Никол показа, че преди “Игри на волята ” в никакъв случай не е спала на палатка и в действителния живот не може да издържи повече от ден без паста и четка за зъби, шампоан и грим.

В “След Игрите ” последната оживяла от Изгубените споделя какво са яли на Чистилището. Тя е свалила 8 кг, а в прочувствена изповед споделя, че има здравословни проблеми, които не ѝ разрешават да контролира елементарно тежестта си. Най-тежки са били за нея хейт мненията след “Игри на волята ”, а част от тях даже са я докарали до сълзи. Краси Дунев ѝ дава съвет, който доста ѝ оказва помощ.

В “След Игрите ” Никол Дунев споделя за загубата на майка си, за петгодишната си връзка, която завършва скоро и за десетките обожатели, които търсят нейното внимание след формата. Гледайте епизода с последната оживяла на Чистилището в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР