Никога различните не са били удобниДни преди Христина Харалампиева да

...
Никога различните не са били удобниДни преди Христина Харалампиева да
Коментари Харесай

Завърналата се във „Фермата” Христина пред „Труд”: Предварителни договори със себе си не сключвам

Никога другите не са били комфортни

Дни преди Христина Харалампиева да получи втори късмет за присъединяване в риалити шоуто “Фермата ” и да замине за къщичките на дуелистите, където дружно с Радилена и близначките Ива и Йоана прекара няколко дни като партизанка, атрактивната софиянка даде изявление за “Труд ”.29-годишната брюнетка, която завоюва конкуренцията за връщане в шоуто и сега се състезава наедно с останалите участници, описа за страстите по време на първото си присъединяване, както и с какви настройки отива на невиждания троен женски двубой.

“Първото, което ми мина през главата, когато разбрах, че имам късмет да се завърна още веднъж във “Фермата ”, е – каквото и да ме накарат да направя, ще го направя, без значение от цената. Искам да се върна ”, уверена бе Христина.

 28-2 На въпроса дали счита да промени своето държание към останалите участници, в случай че успее да победи Радилена и близначките, тя съобщи: “Предварителни контракти със себе си не подписвам, тъй като не се знае събитията къде ще ме отведат. Не зная, в случай че се върна и другите участници се държат добре с мен, дали ще имам очи да продължа да желая да им покажа това, което в действителност съставляват. Ако във “Фермата ” получа положително отношение, откровеност и почтеност, ще покажа и аз същото ”, изясни 29-годишната софиянка.

По думите й спортната завист я кара да си има вяра повече в себе си и да се усеща уверена в възможностите за победа против останалите отпаднали дуелистки. Но дружно с това осъзнава, че е имала очаквания да победи и Лилия в първия си двубой, а това напълно не се случи.

“На Хитър Петър празна му торбата. Така се случи при мен в дуела против Лили, тъй като си помислих, че в случай че сложа две горнища по време на четвъртата борба, ще ми е по-меко на врата. От боязън да не ме убива лостът и това да способства да изгубя, а не тежестта, взех решение да се изхитря. Това ми изигра неприятна смешка, тъй като ми се хлъзгаха тежестите. През тези минути, които издържахме, те ми бяха на ръцете, а не на гърба и това ме измори доста по-бързо ”, призна темпераментната Христина.

Относно всичките разногласия и разправии с нейно присъединяване, които й завоюваха прозвището “дразнителя ” на “Фермата ”, Христина бе безапелационна: “Абсолютно в никакъв случай другите не са били комфортни заради простата причина, че са сложни за ръководство. С това се сблъсквам всекидневно в живота ми на открито. Това се случи и вътре. От болшинствата постоянно съм била отхвърляна, тъй като не се поддавам на общия синдром – да се гони крайната цел и да се прави каквото би трябвало. Много от участниците вътре бяха разнообразни в моментите, когато сме имали опция да си приказваме по-открито и не е имало камери. Това държание мен ме караше да експлодирам. Тези хора, които са ми влезнали един път в полезрението като нечестни и неискрени, няма по какъв начин по-късно, като имам опция, да не ги засегна на тази тематика ”.

По думите на фермерката в действителния живот тя заобикаля моментите, в които може да ескалира дотам, каквато я видяхме в предаването, само че там това било неименуемо. “Емоциите, които при мен са непрестанно повишени, в шоуто бяха в пъти повече. Това в никакъв случай не ми се беше случвало на открито. Усетих, че изолацията работи обострящо на инстинктите ми за самозапазване и прочувствените ми положения. И това, че аз съм доста отзивчива персона на открито и имам огромен кръг от хора към себе си, които обаче аз сортирам, в следената среда ми изигра неприятна смешка. В 90% от случаите, аз отвън предаването бих си тръгнала от мястото на спора, само че във “Фермата ” няма къде да отидеш ”, призна 29-годишната столичанка.

Христина разяснява и своите връзки с Радилена, които непрекъснато се променяха. “На първия ми двубой не избрах Радилена основно поради това, че виждах какъв брой я е боязън. Беше ми ясно, че в случай че се изправя против нея, ще я победя сигурно. Но поради зародилото се другарство сред нас взех решение да не я изкарвам от играта. Тя е доста емоционален човек, израснал в по-затворено общество, което е причина за борби с мен понякога, защото аз съм израснала в огромния град и там нещата стоят по друг метод. Радилена е същинска – каквато я видяхме във “Фермата ”, такава е и на открито. С нея връзките ми могат да бъдат като с най-хубавата ми другарка – 5 минути се караме, по-късно се сдобряваме ”.

На въпроса с кои други фермери съумя да се сприятели и счита да поддържа връзки в действителния живот, Христина дава отговор: “Ивайло Караньотов е индивидът, с който ще подкрепям контакти и отсега нататък. Двамата усетихме доста специфична връзка между тях от позиция на това, че аз припознах татко си в него. Той видя индивидът в мен, до момента в който множеството от другите участници видяха “дявола ”. С Ваня Стамболова също считам да подкрепям контакти ”, изясни брюнетката.

По думите й от външния свят най-вече й е липсвало нейното семейство. “Не е загадка, че аз давам отговор за финансовата прехрана на родителите ми и изпитвах безпокойствие дали всичко е наред у дома. Баща ми е с влошено здравословно положение и мощната ми връзка с него ме караше непрестанно да съм обезпокоена какво се случва на открито ”, показа Христина.

Според фермерката в предаването с изключение на разногласия и кавги е имало и доста радостни и занимателни моменти. “Хубавите и занимателни случки бяха доста. Аз персонално изпитвах наслада постоянно, когато имахме контакт с носиите, при визитите на “палавите баби ” и при провеждането на обичаите. Въпреки че това прекъсваше работата ни от време на време, точно тези моменти бяха една от главните цели, поради които влязох в предаването ”, сподели още софиянката.

Един от изводите от престоя й в предаването е, че значително е затвърдила това, че има ясна визия за себе си. “Знам, че не съм угодна на доста хора и че няма да могат да ме одобряват масите, тъй като не могат да оприличат себе си в изразяването на страстите, както го върша аз. Не всеки има смелостта да си понесе следствията, когато покаже страсти. Разбрах също, че когато хората имат материална цел пред себе си, могат да слагат правилата и ценностната си система на второ място ”.

На въпроса кой съгласно нея заслужава да завоюва премията от 100 000 лв. и кой не е заслужен за това, фермерката дава отговор: “Човекът, който минимум е заслужен да завоюва премията от 100 000 лева е Дидо. Той има задоволително почитатели, върху които да продължи да работи и да продължи да поставя старания, с цел да заслужи тяхното самопризнание. Недостойно би било спечелването на “Фермата ” от негова страна и да стане първата звезда, решила да остане до края, само че на хонорар. А този, който най-вече заслужава да завоюва, е Ваня Стамболова поради идеята, с която се е захванала. Тя желае да образова деца и да им предава спорта и гения, които има в себе си ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР