Никога няма да заживеем предишния живот. Това смята писателят Димитър

...
Никога няма да заживеем предишния живот. Това смята писателят Димитър
Коментари Харесай

Писателят Димитър Недков: Никога няма да заживеем предишния живот

Никога няма да заживеем предходния живот. Това счита писателят Димитър Недков.

"Това, което се случва на света от тази нулева 2020 година, няма да бъде лимитирано единствено в здравното измерение на сполетялото ни. Светът е изправен пред нова парадигма - нов вид мислене ", разяснява той пред Bulgaria on air.

Според него един от най-важните заключения е, че би трябвало да се научим да живеем в злополука. По думите му към този момент е изменен смисълът на живота.

"Преди беше разцвет, а в този момент е оцеляване, възкръсване ", акцентира още писателят.

"Имаме астрономическо време, само че към този момент имаме и календар, който не е обвързван единствено с астрономията и астрологията. Месиите няма да се раждат единствено на Коледа и да възкръсват на Възкресение. Нито 2020 година ще свърши на следващия ден, нито на 1 януари ще стартира 2021 година Ще е доста огромен цикъл на световна смяна ", счита Димитър Недков.

Той означи, че няма по какъв начин да не свикнем с новата действителност и подчертава върху нашето отношение към света. На мнение е, че настава интервал на завръщане на империите. Светът нямало да бъде еднополюсен и с един стопанин, който да диктува международния ред.

"Формира се света троица - Съединени американски щати, Русия и Китай. Америка след 2020 година дефинитивно затвърди мнението, че имаме надълбоко компрометирана народна власт. Нямаме връщане към офлайн света. Вече навлязохме в цифровия тоталитаризъм. Наблюдаваме обединяване на световната цифрова подчиненост, което диктува дневния ред на човек от неговото пробуждане. Ще живеем под цялостен надзор ", акцентира гостът в студиото на Ганиела Ангелова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР