Никога не трябваше да става така, искам семейство – не

...
Никога не трябваше да става така, искам семейство – не
Коментари Харесай

Меган ще издава мемоари, а Хари иска баща си и брат си обратно

„ Никога не трябваше да става по този начин, желая семейство – не институция. Те считат, че е по-добре да ни създадат злодеи. Те не демонстрираха предпочитание за помиряване. Бих желал да си върна татко си. Бих желал да си върна брат си “.

Това споделя в следващо обстойно изявление принц Хари. Този път той приказва извънредно 90 минути за ITV.

Цялото изявление би трябвало да бъде излъчено два дни преди публикуването на автобиографията на принц Хари „ Spare “ на 10 януари, като част от рекламната акция на книгата. Сега беше показан единствено 20-секунден отвод.

38-годишният наследник на крал Чарлз и починалата лейди Даяна издава книга след поредност от изявленията, документални филми и риалити излъчвания, в които той приказва за фамилията си.

Междувременно се появи информация, че Меган ще издаде свои лични записки и „ обмисля да опише изцяло искрено за престоя си в кралското семейство ”. Според Daily Mail през 2021 година двойката е подписала контракт с издателство Penguin Random House за издаване на четири книги – детска брошура от Меган, записките на принц Хари, за които е прибрал задатък от 20 млн. $, книга за уелнес и бъдещите мемоари на херцогинята.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР