Никога не трябва да губим основното, което се случва в

...
Никога не трябва да губим основното, което се случва в
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Чудовищният национализъм на Путин пречи на България, отличаваме се със страх, който ни прави лесна плячка за Кремъл

„ Никога не би трябвало да губим главното, което се случва в Украйна – свободата, за която се бори Киев против Руската империя. Опитът за послушание на Украйна се трансформира във война, която не върви добре за Путин и не извършва задачите, които сложи първоначално. Ако се вслушате в съветските медии, ще чуете по какъв начин " НАТО атакува Москва ". Т.е., Русия се изправя против груповия Запад. В съветската войска има непокорство и дезертиране. Путин основава колосален шовинизъм, който пречи и на България. Руските националистите обаче към този момент не могат да си разрешат да изгубят войната. Обявените референдуми са средство за легализиране на териториални придобивки. Загубата на войната ще значи политическа гибел за Владимир Путин “. Това съобщи Бойко Ноев пред БТВ.

„ Натискът, който Путин ще продължи да оказва над света, единствено ще се усилва и това сериозните западни водачи го осъзнават. Не считам, че е пристигнал моментът да привикваме съвет за национална сигурност у нас. Действията на Путин съответстват с изборите ни и войната ще окаже някакво въздействие върху вота. Александър Малинов не е единствено бул., а водач, който способства за независимостта ни. Вместо високопарни изречения и приказки за евтини горива, през вчерашния ден политическите ни дейци трябваше да приказват за самостоятелност от Москва. Утре може да пристигна Путин и да ни предложи гратис газ. Ние към момента ближем рани от разногласията. Ние се „ отличаваме “ със своя боязън, който ни прави все по-лесна плячка за Кремъл. Руското въздействие в България не разреши страната ни да стане част от демократичния свят. То действаше преди, работи и в този момент. Задачата на политиците е да преодоляват разликите “, разяснява някогашният боен министър.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР