Никога не сме имали търкания с патриотите. Проведе се коалиционен

...
Никога не сме имали търкания с патриотите. Проведе се коалиционен
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Никога не сме имали търкания с патриотите

Никога не сме имали търкания с патриотите. Проведе се съдружен съвет, тъй като аз и вицепремиерът Валери Симеонов бяхме на работа цяло лято, а другите бяха в отмора и имаше малко напрежение в това отношение. Това съобщи пред медиите министър председателят Бойко Борисов след постоянна среща на институциите с огромните тютюневи компании.

Борисов пред Дарик: Всеки ден се разпределям на най-много

Борисов изясни, че едно от главните неща, за които е бил упрекнат Валери Симеонов е, че е написал в обществените мрежи, че ще бъде заменен шефът на ДНСК . Според премиера, районният министър Николай Нанков е трябвало обществено да разгласи новината за промяната, откакто я е съобщил на Министерски съвет.

Повече от всички желая на служителите на реда, пожарникарите, учителите, военните, и на пенсионерите да се подвигат приходите. В момента, в който забележим какви са приходите, ще помислим и за служителите на реда , отговори Борисов на въпрос дали ще се вдигнат заплатите на чиновниците в бранш " Сигурност ".

Премиерът: Не е добра процедура оттатък океана да ми се дават препоръки

За постоянните митинги от 1 януари, които готвят чиновниците в Министерство на вътрешните работи, Борисов сподели, че в никакъв случай не е работил под напън и добави, че ще се срещне със синдикатите, когато изискат, с цел да им покаже финансовите параметри.

Премиерът съобщи, че средства би трябвало да се отделят и за правосъдна полиция, коли за спешна помощ и санитари, и че не може това да се случи едновременно . Борисов изясни, че дружно с двамата министри, на защитата и на вътрешните работи, ще видят с какви средства разполага страната за нарастване на бюджета на ведомствата. По тематиката Бойко Борисов се тревожи съществено от спора сред Съединени американски щати и Северна КореяПремиерът Борисов поздрави Меркел за успеха й на изборите в Германия
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР