Никога не съм виждала президента Александър Вучич да е толкова

...
Никога не съм виждала президента Александър Вучич да е толкова
Коментари Харесай

Вучич бил тотално разочарован от международното отношение към Косово

Никога не съм виждала президента Александър Вучич да е толкоз отчаян от реакциите на задграничните ни сътрудници във връзка с протичащото се в Косово. Това сподели сръбският министър председател Ана Бърнабич пред държавната телевизия РТС след продължителния си диалог с Вучич.
Тя заяви, че по време на срещата главната тематика е била обстановката в Косово. Тя дефинира ситуацията там " като доста тежко ".
" Според мен всичко, което се случваше там, е казус. Аз също съм обезпокоена и разочарована от реакцията на нашите сътрудници. Аз не чух нито един път някой от тях да осъди случилото се в Косовска Митровица. Миналия понеделник, когато заседаваше Съветът по национална сигурност, този ден бе доста сложен ", сподели още Бърнабич, представена от БГНЕС.
" Тогава президентът разсъждаваше невъзмутимо, без страсти, тъй като в случай че бе разрешил страстите да вземат превес, обстановката нямаше да завърши добре. Вучич изпрати доста ясни послания на представителите на Съединени американски щати и Европейски Съюз. Но представителите на Прищина имаха безспорната поддръжка на своите сътрудници. Доста наивно ще бъде да се мисли, че те ще създадат каквото и да е, без поддръжката от страна на най-мощните си сътрудници ", сподели още Бърнабич.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР