Никога не съм си мислил, че ще дойде ден, в

...
Никога не съм си мислил, че ще дойде ден, в
Коментари Харесай

Пазителите на водата

Никога не съм си мислил, че ще пристигна ден, в който ще си задам въпроса „ Как се живее нататък? “, само че този ден пристигна. Това е посланието в една от книгите на Ади и Милен Цанови. Още преди години те бяха постигнали популярност като сполучливи бизнесмени, само че в този момент притеглят вниманието като хора, които решително вървят по своя Път на Промяната. Ето по какъв начин при тях настава този миг, в който нищо към този момент не е същото:

Животът дава благоприятни условия за преосмисляне на персоналния ни път и най-често болест или прочувствени контузии ни водят към такава промяна, споделя Милен Цанов. Преди девет години неговото семейство е разтърсено от диагнозата на тежкото заболяване „ рак “. Това ги изважда от техния захлас, те се отдръпват от обществения живот, с цел да потърсят Пътя и Истината, надалеч от града, от шума и суетата. Ади и Милен Цанови са основатели на кетъринг промишлеността, измежду които са техните компании Red Devil Catering и Right Rental (компания за отдаване на съоръжение чартърен за събития). И когато оня най-тежък миг настава, те одобряват светкавичното решение за смяна. Купуват куп книги за различни методики и практики на лекуване на организма и слагат началото на своята смяна с прецизни познания, резистентност и религия. Преобразяват метода си на живот и към този момент са създатели на 7 книги за здраве, а обществена им група „ Удоволствието да бъдем здрави! БЪДИ ПРОМЯНАТА! “ е с над 44 хиляди почитатели. В търсене на „ Светият Граал “ двамата стигат до… ВОДАТА.
Заблуди и истина
Без вода няма живот – това всеки го знае, само че не всеки вниква в неговия смисъл. „ Емоционалният стрес и клетъчната дехидратация са в основата на всички хронични болести. Хората не пият задоволително вода, а и не знаят каква вода да употребяват. Смятат, че водата от чешмата е годна за пиянство, както и бутилираната вода също. Но това е прекомерно невнимателен метод, защото тази вода не хидратира дейно клетката, а някои от водите даже замърсяват клетъчните структури и това блокира редица физиологични функционалности в организма.

Именно водата дава опция на искащите да създадат сериозната стъпка към възобновяване на своето здраве “, споделя Милен. Но по какъв начин хората да набират такава живителна течност? До отговора на този въпрос Ади и Милен стигат, откакто го търсят в продължение на 3 години. Установяват, че светът е напреднал софтуерно и десетки компании, най-вече в Корея и Япония, създават водни йонизатори, които прочистват водата от над 200 патогена, тежките метали, хлор и редица отровни химични съединения, основани за битка против вредителите при развъждане на плодове и зеленчуци. Технологията на йонизатора за алкална вода трансформира молекулярния състав на водата и тя хидратира тялото четири пъти по-бързо. В основата на този прийом стои съветска разработка от 30-те години на ХХ век, по-късно усъвършенствана в Япония, за хората да възстановят здравето си след атомните бомбардировки в Хирошима и Нагасаки.
Титан и платина
Японската технология се оказва прекомерно скъпа за нашия пазар, само че Ади и Милен откриват други сходни решения и най-после се стопират на висококачествените йонизатори за алкална вода, създавани от южнокорейската компания TYENT. Те са надалеч по-достъпни и софтуерно напреднали.
Житейска промяна
Водата е най-бързият метод човек да направи житейска промяна към здравословен метод на живот. Но наподобява, че през днешния ден са малко хората, които имат борбеност и мощ да се трансформират. Чрез водата обаче се прави голяма стъпка към възстановяване на здравния статус на организма. Освен това човек би трябвало да обърне внимание и на храната, само че и да предприеме редица очистителните лечебни процедури, които да подкрепят общия очистителен развой на организма.
С дълъг период на „ валидност “
Ади, Милен и техните две дъщери Стефани и Милена назовават себе си Пазители на водата. Те желаят да влязат в учебните заведения, да пречистват вода за пиянство посредством публично-частни партньорства. И имат ясна визия по какъв начин това да се реализира. Милена, която в този момент е на 24, преди 4 година отхвърля да учи в университет, с цел да основе стартъп, посредством който да направи допустима задачата за чиста вода. Нейна е заслугата за продобиване доверието на корейския сътрудник.

Снимка Красимир Свраков

И по този начин през днешния ден TYENT България е представител на марката TYENT Южна Корея за част от Балканите и Източна Европа. Мечтата на сем. Цанови е да стигнат до всяко семейство: „ Ние не просто продаваме уреди за вода, а променяме ориси, тъй като се грижим за здравето на хората. “. В книгата си „ Водна гражданска война “ и в своя YouTube канал те описват за изгодите от водата, с цел да може всеки самичък да вземе осведомено решение. Когато преди девет години Ади и Милен ги застига неприятната новина, те ползват холистичен метод и първо всеки очиства тялото си, усъвършенства физическата си устойчивост и минава през редица ментални трансформации. Сега живеят в полите на Чипровския балкан. А когато пътуват за наслаждение, заобикалят огромните градове както у нас, по този начин и в чужбина.
Моят дом е моето тяло
Изборът има значение – е основна поговорка на Ади и Милен. Правилният избор трансформира живота в положителната посока, неправилният лишава най-скъпото ти. Животът е игра, в която, с цел да направиш промяна, би трябвало да знаеш. А с цел да знаеш, би трябвало да се информираш. Седемте книги на Ади и Милен Цанови са принадлежности за здраве и рецепта за дългоденствие.

Защо съм тук, на Земята – това е най-важният въпрос за всеки човек. Мнозина считат, че себереализацията се мери с парите, жилището, колата и другите придобивки. Всеки има един единствен дом - своето тяло. И всеки би трябвало добре да се грижи за този собствен дом, само че и да предприеме стъпки към същинската си себереализация, за която е пристигнал на този свят, предлагат двамата. Повечето хора обаче не се оставят да чуят своя интуиция, което се случва единствено в тишината на уединението.
Пробуждане
Мисията на Ади и Милен Цанови е да оказват помощ на търсещите да открият своя Път и водата е този мощен инструмент. Клетката, човешкото тяло имат напълно устройство и за това те описват и в книгата си „ Жива клетка за супер имунитет “. Днес хората се срастват с телефоните и по думите на Робин Шарма цифровата интоксикация е най-голямата пандемия на човечеството. Но както Ади и Милен припомнят – всичко е въпрос на персонален избор. Скоро ще е подготвена осмата им книга и дано към този момент да остане изненада на какво ще бъде отдадена тя.

БЪДИ ПРОМЯНАТА – приканват Ади и Милен Цанови. Те към този момент са!
Текстът е част от бр. 116 на сп. „ Икономика “. Публикува се в Economic.bg по силата на партньорско съглашение сред двете медии. Темите и мненията са напълно отговорност на списанието и не дават отговор безусловно на публицистичната политика на Economic.bg.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР