Никога не съм искал да седна в стола на кмета,

...
Никога не съм искал да седна в стола на кмета,
Коментари Харесай

Заместник-кметът на „Младост“: Няма заговор срещу Иванчева

" Никога не съм желал да седна в стола на кмета ", съобщи арх. Румен Русев в ефира на " Часът на Милен Цветков "

„ Няма по какъв начин да има скрит план. Няма по какъв начин да се знае кой ще бъде кметът на „ Младост “, защото заместниците са трима. А и аз в никакъв случай не съм имал предпочитание да сядам в стола на Иванчева “. Така проектант Румен Русев отговори на обвиняванията на задържаната кметица на столичния регион, отправени в залата на Специализирания съд в петък. Пред публицисти Десислава Иванчева съобщи, че задачата на залавянето й с рушвет преди дни била точно Русев да заеме мястото й в районната община.

В ефира на предаването „ Часът на Милен Цветков “ архитектът изясни, че допреди няколко месеца е работил добре с Иванчева.

„ Тогава започнаха спорете за това какво строителство да се пуска, какво – да се стопира, по какъв начин да се гледат плановете и така нататък “, съобщи Русев.

Вследствие на неразбирателствата той два пъти декларирал, че желае да напусне, само че двамата някак се сдобрявали и архитектът останал на поста си.

Той акцентира, че публично предложение за това да наследи Иванчева не е получавал. Служители от общината обаче упорствали точно той да поеме функционалностите на кмет на „ Младост “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР