„Никога не съм бил женен за Теодора. Имахме само финансово

...
„Никога не съм бил женен за Теодора. Имахме само финансово
Коментари Харесай

Спипаха д-р Енчев с любовницата - slava.bg

„ Никога не съм бил женен за Теодора. Имахме единствено финансово съглашение с нея. Аз я подплатих с голяма сума и това, че работи, не е от недостиг, а тъй като й харесва да бъде дизайнер в Нова телевизия. Колкото до нова жена до мен, такава няма. Най-важната ми дама е щерка ми София. “

Така известният доктор Ангел Енчев отговори на въпроса дали е завършил публично разводът му с моделката Теодора Велинова, защото топфотографите на вестника към този момент го хванаха е крачка с красива дама с розови очила.

Двамата слязоха от белия мерцедес на доктора, тя го изчака да си вземе куфара и от самото начало по роднински разговаряха. Девойката е хубавица и очевидно към момента няма корекции. На минувачите направи усещане, че Енчев е от горе до долу в личните си букви, а момичето с него даже носи буквите му на устата си като маска.

От предходната година, кога-то се раздели с Теодора Велинова, доктор Енчев се реалокира да живее в Пловдив и единствено през уикендите идваше на съвещания в столицата.

„ Не знам с кого тъкмо сте ме снимали, само че аз постоянно пристигам тук по работа, контактувам с доста дами и в случай че би трябвало да съм почтен, откогато се разделих с жена си, доста желаят да са на нейно място. И, да, моето сърце е голямо и огромно и още е незаето, в случай че би трябвало да съм почтен “, смее се Енчев.

Близки до разграничените влюбени споделят, че след раздялата си със съвършения лекар изкуствената моделка сигурно има учредения да каже: „ Благодаря ви, доктор Енчев! “. Оказа се, че за осемгодишното си общуване с нея ваятелят на силиконовите цицки се бръкнал надълбоко, с цел да подсигyри първокласен метод на живот на някогашната си и двете им деца.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР