Никога не позволявайте на енергията на пи*ката да ви разсее.

...
Никога не позволявайте на енергията на пи*ката да ви разсее.
Коментари Харесай

Сестрата на Ивайла Бакалова изпуши: Не съм обратна, моите топки са по-големи от мъжките!

" Никога не позволявайте на силата на пи*ката да ви разсее. За положително или зло, аз съм в благозвучие с доста малко мъже, моята сила, мощност и моят всичко виждащ взор кара мъжете да се усещат некомфортно, нервно и като цяло - да се усещат дребни.

Някак техните детски контузии изкачат на повърхността. С други думи аз имам по-големи топки от тях. Тъжно, само че факт в множеството случаи е тъкмо по този начин ",  споделя в лирична изповед Божидара Бакалова. Сестрата на Ивайла Бакалова размишлява на глас по тематики като майчинство, мъжка и женска сила, Бог и лесбийство.

„ И мъжете се ядосват и яростно означават „ Тя е лесбийка! ".  Е да, но, не, пич! Тя просто е по-смела от тебе, тя просто може да обича повече от тебе и пресметнатите ти ходове “, изяснява опциите Божидара Бакалова. Сменя тематиката и стартира да приказва за деца.

„ Ако някой ден имам наследник, е, тогава ще ви покажа що е същински мъж! Става дума за създание, което е обвързвано по едно и също време със своята мъжка и женска сила. Това е създание, което държи в естетика и лявата, и дясната част от мозъка си. Същество на светлината и мрака. Но мракът е там единствено с цел да пази светлината! Седя си тук въодушевена и щастлива. И се чудя къде е този мъж, в който мога да се влюбя? Очевидно и синът ми още не съм родила, тъй че къде е този мъж, който може да ме накара да се предам. Жив ли е той въобще? На тази синя планета ли се намира? Или още веднъж аз съм този мъж… окей, както и да е. Скоро ще има пълнолуние, затегнете коланите, ще бъде прелестно, давам обещание “, обръща го на астрология Божидара.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР