Никога не бихме се обединили с ГЕРБ в този му

...
Никога не бихме се обединили с ГЕРБ в този му
Коментари Харесай

Кирил Петков: Личното ми чувство е, че президентът ще даде мандата на БСП

" Никога не бихме се обединили с ГЕРБ в този му състав - това сме го казвали нееднократно. "  Това съобщи пред публицисти в коридорите на Народното събрание съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков.

" Първо, доста е значимо да не изнасяме спекулативно всички тези въпроси по какъв начин, какво, за какво. Според мен най-разумното сега е да изчакаме президента да си даде мандата. Моето персонално възприятие е, че президентът ще го даде на Българска социалистическа партия, тъй като той до момента имаше толкоз остри позиции против така наречен войнолюбци. " - разяснява той. 

Петков означи, че е допустимо третият мандат за сформиране на държавно управление да бъде даден и на „ Демократична България “, тъй като, по думите му, това е партията, с която от Политическа партия имаха задоволително подобие във връзка с политиките и целите да се обединят към декларацията на Политическа партия.

„ Много необичайно би било за мен, в случай че тези наши цели по време на втория мандат, дори не желаеха да бъдат дискутирани, от ГЕРБ в това число, по какъв начин в този момент внезапно същите тези цели, тъй като те целите не са се сменили за българския народ и за нас самите като партии, те биха подкрепили по този метод “, сподели той.

Петков съобщи, че от Политическа партия са подготвени тези цели да ги придвижат и в третия мандат, само че какво ще се случи, остава президентът да реши.

„ Във втория мандат ние предложихме цели, ясна декларация, ясни политики, който желае да ги поддържа “, добави той и разясни, че целите на Политическа партия са цели и на Демократична България.

„ Ние бихме подкрепили Демократична България с тези цели, само че не имаме вяра, че същите тези цели и ГЕРБ, и Движение за права и свободи, и другите партии не бяха съгласни даже да ги дискутират, биха ги подкрепили “, сподели още съпредседателят на Политическа партия. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР