Никога досега в 30-годишния преход червените комисари не са били

...
Никога досега в 30-годишния преход червените комисари не са били
Коментари Харесай

Какво чакаме? БСП обяви война на България

Никога до момента в 30-годишния преход алените комисари не са били по този начин нападателни към личната си страна. Дори когато управляваха единствено я съсипваха, само че най-малко си държаха езика зад зъбите и не ставаше по този начин обществено ясно какво се крие в главите им и за кого работят в действителност. След честванията на 3 март, след хулиганското посещаване на съветския патриарх, след гневните офанзиви против Европейски Съюз, след следващата победа на Путин всичко е поставено на масата. Тези хора се държат като диверсанти в личната си страна. Действат като съветски партизани в тила на Европейски Съюз. И към този момент въобще не ги е позор да приказват намерено, че не обичат тази България. Те се борят за друга България, в която е значимо какво мисли ченгето Кирил или какви са проектите на Решетников. Готови са даже и кръв да пролеят под знамето със сърп и чук. Точно както си показват картинката и някои патриоти като Волен Сидеров. Новите родоотстъпници!

Демокрацията ни е лишила доста, повлече крайник Корнелия Нинова. Браво на гласоподавателите – зашлевиха я през устата и загуби извоювани избори. И нищо не споделя за подаръците на демокрацията – като " Техноимпекс “.

" Искам да  Ви   кажа,най-учтиво,че  когато Българска социалистическа партия вземем властта  догодина…ще  употребявам всички  методи-по  линия  на Министерство на вътрешните работи и на МВнР  и  ще съжалявате,ако стъпите на българска земя. Заради   такива като Вас си заслужава да  се  борим  за нов  Девети  септември…А  тази  вечер  ще отида и  ще  се  изпикая върху  мемориала  на шибаните  жертви на  т.нар.  комунистически  режим “, написа левият екстремист Александър Симов в мрежата в спор със собствен конкурент. Той в този момент е народен представител от Българска социалистическа партия и работи интензивно, с цел да се изпикае на ориста ни.

80 % от българите са дебили, заяви различен талибан от котилото на Нинова – проф. Иво Христов. Може да е правилно, в случай че е правилно изказванието на Гергов, че 70 % от народа са русофили. Все някак ще ги натъкмим останалите 10.

И последният идиотизъм на Таско Ерменков – вие сте идиоти, вие, българските жители, че желаете в Европа, а Путин го избират и в Крим.

Това били персонални отзиви на партийни функционери. Писани по пижама или по къси гащи в хола с преносим компютър на коленете. Глупости! Те показват настроенията на партийната върхушка на Българска социалистическа партия, която прави толкоз внезапен завой, че изумява с наглостта си и европейските социалисти, които се чудят дали да оставят тази към този момент сталиниска партия в фамилията си.

Преди избори алените доста обичат да приказват за победа и смяна. Но би трябвало да бъдат малко по-убедителни и да ни опишат повече за смяната. Както го направиха край язовир Копринка – късаха знамената на Европейски Съюз и НАТО и развяваха съветското.

На Копривките по време на акцията си за президент  Румен Радев се провикна към алената навалица: “Аз съм вашият войник, стойте зад мен и ще победим, ще си върнем страната! “

От кого ще си я връща тази страна военачалник Румен Радев и на кого желае да я даде, се питахме тогава. След  унизителното тракане на Кирил по масата в президентството към този момент е ясно кой я желае тази страна и кой е подготвен да я подари.

Никакво подозрение, че знамето на Българска социалистическа партия е забито в кабинета на Радев. То е знак за войната, която партията разгласи на България. Гражданска война, чийто вдъхновители пристигнаха за малко и си потеглиха, само че постоянно са наоколо.

Очевидно е, че сме във война, въпреки и оповестена неглиже – по пижама и къси гащи. Какво би трябвало да създадем? Просто е. Да браним страната от концепциите и идеите на сборищата на Бузлуджа, на Копривките, на Копринка, на Альоша. От евразийските хрумвания на Българска социалистическа партия, Радев, Сидеров - подпалвачите на европейското знаме.Това би трябвало да вършим.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР