Ники Пеграм била нормална майка със стандартно семейство. Двамата със

...
Ники Пеграм била нормална майка със стандартно семейство. Двамата със
Коментари Харесай

Удар в главата превърна жена в нимфоманка /снимки/

Ники Пеграм била естествена майка със общоприетоо семейство. Двамата със брачна половинка ѝ имали наследник, Фреди, и живеели умерено в продължение на седем години. За секса с други мъже младата жена изобщо не си помисляла. Но един ден се случи нещо, което развалило връзките на Ники с мъжа ѝ, и по-късно изцяло трансформирало живота ѝ. Момичето паднало и блъснало главата си в железен дирек. Травмата била сериозна и даже ѝ предизвикала антероградна амнезия. Скоро след случая фамилията се разпаднало.
Тогава Ники осъзнала, че нещо се трансформирало в нея - към този момент желала да прави секс с разнообразни хора. Тя не можела да се въздържа. Запознавала се с сътрудниците си в разнообразни приложения за запознанство. "Имах връзка седем години. Обичах брачна половинка си и в никакъв случай не съм и помисляла да дремя с някой различен. Нашата разлъка обаче ми даде късмет за по-приключенски полов живот ", споделя Ники.
Със настоящия си ухажор - 32-годишния управител Марк Госдън, Ники също стартира връзки в обществените мрежи. След това си създали няколко срещи и осъзнали, че желаят освен това. Те "официално " почнали да излизат. Момичето към момента не желало да стопира безразборния секс. Споделила това на Марк, който показал схващане.
"Животът е доста по-добър, когато сте удовлетворени от секса. Сексът с един човек може да стане рутина. Да знам, че мога да имам буйна вечер с някого, след което мога да се върна при приятеля си без боязън, е сбъдната фантазия ", лети от благополучие Ники Пиграм.
Сега двойката е в свободни взаимоотношения: вършат секс с разнообразни сътрудници и не считат, че е неправилно. Първият мъж, с който Ники е правила секс е нейният някогашен брачен партньор. На сина си не споделя какви ги прави сред завивките, само че към този момент го е просветлила, че има и други взаимоотношения с изключение на моногамните.
"Не желая Фреди да мисли, че моногамията е единственият вид. С Марк се обичаме повече от всеки път и ще живеем по този начин, до момента в който го считаме за вярно ", безапелационна е Ники Пеграм.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР